Ποιοι είναι τελικά οι αστικοί μύθοι για το ανδρικό «σκαλπ»;

Πολλά έχουμε ακούσει για την τριχόπτωση, λίγα όμως ισχύουν.

Η υγεία του τριχωτού της κεφαλής για κάποιο λόγο παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχική υγεία του άνδρα. Αν έχεις τριχόπτωση και το πας για «ράφλα», μην πανικοβάλεσαι, υπάρχουν τρόποι να το διαχειριστείς και στην τελική είναι ευκαιρία να αποδεχτείς αυτό που είσαι. Κυκλοφορούν όμως εκεί έξω ουκ ολίγες "μούφα" πληροφορίες για το τι ισχύει και για το τι όχι όσο αφορά το πέσιμο των μαλλιών μας. Οπότε καλά θα κάνεις να μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις στο ίντερνετ. Πραγματικά τα περισσότερα είναι βλακείες. Όλοι μας αγχωνόμαστε όταν δούμε πως αρχίζει να γυαλίζει το κρανίο κάτω από τις πολύ αραιές μας τρίχες. Δεν είναι ευχάριστο και δεν θα είναι ποτέ.

Γιατί το βρισίδι κάνει καλό στην ψυχική σου υγεία

Ωστόσο κυκλοφορούν διάφορες θεωρίες για το τι προκαλεί την τριχόπτωση. Πολλοί, ακόμη και σήμερα, πιστεύουν και αναπαράγουν αυτές τις φήμες, οι οποίες τελικά είναι πέρα για πέρα παραπλανητικές. Καταρχήν, όπως θα γνωρίζετε ήδη, δεν είστε μόνος. Περίπου δύο στους τρεις άντρες θα υποστούν τη δυσάρεστη, αλλά κυρίως φυσική εξέλιξη της απώλειας μαλλιών μέχρι την ηλικία των 60 ετών.

 

 
 

Οπότε σταματά να πιστεύεις σε μύθους και κοίταξε την αλήθεια της καράφλας στα «μάτια». Αφού θα σου πέσουν που θα σου πέσουν, γιατί να πιστεύεις λάθος πράγματα; Αμαρτία…

Σίγουρα λοιπόν το ζήτημα είναι αρκετά σοβαρό και χρήζει προσοχής από όλους μας, έτσι απορρίπτουμε εξ αρχής κάθε ψευδή φήμη για την καράφλα. Για να το κάνουμε όμως αυτό πρέπει να ξέρουμε ποιες είναι αυτές οι ψεύτικές πληροφορίες. Free the Rafla επιτέλους!

 

 
 

Είναι λοιπόν πέντε καταραμένοι αστικοί μύθοι που εμείς οι άντρες έχουμε «χάψει» για τα καλά και δεν χάνουμε ευκαιρία να επαναλαμβάνουμε και σε άλλους, όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε. Όχι, η καράφλα μας δεν οφείλεται σε κάποιο από τα παρακάτω και πρέπει επιτέλους να το καταλάβεις.

Διάβασε παρακάτω ποιοι είναι οι αστικοί μύθοι για την τριχόπτωση:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved