Τα αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις το 2023

Επτά επιλογές για όσους ψάχνουν ένα καινούργιο άρωμα με προσωπικότητα.

Έχουμε ξαναπεί πως το άρωμα είναι η μισή αρχοντιά. Και αυτό, όχι μόνο επειδή σε κάνει άμεσα πιο γοητευτικό σε όσους βρίσκονται τριγύρω σου, αλλά επειδή αποτελεί -ή τουλάχιστον θα έπρεπε να αποτελεί- προέκταση του χαρακτήρα σου. Οι νότες και οι μυρωδιές που εκπέμπει ένα καλό άρωμα που επιλέγουμε, δεν είναι τυχαίο. Συνδέεται με μνήμες και αναμνήσεις γι’ αυτό και κάποια μας είναι πιο αρεστά και οικεία από άλλα.

 

 

Για το άρωμα πρέπει να θυμάσαι το εξής. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολύ και δεν έχει καμία σημασία αν το μυρίζεις πάνω σου. Εκείνο υπάρχει. Αλλά είναι διακριτικό, όπως ακριβώς επιβάλλεται να είναι ένα καλό αντρικό άρωμα. Να θυμάσαι ότι ο στόχος δεν είναι να τραβάει τον κόσμο, αλλά να το ανακαλύπτουν όταν βρεθούν κοντά σου ώστε να μπαίνουν στη διαδικασία να σε ρωτήσουν γι’ αυτό. Η μυρωδιά, είναι και για τον υπόλοιπο κόσμο σημαντική και για τις δικές τους αναμνήσεις.

Διάβασε επίσης: Πώς θα κάνεις τα γένια σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα

Σου παρουσιάζουμε μερικές επιλογές για το 2023 που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να αποφασίσεις σε μία νέα επιλογή γι’ αυτή τη νέα χρονιά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved