pexels Τι είδους γενειάδας ταιριάζει τελικά στο πρόσωπο σου;

Εμείς βρήκαμε μερικά από το πιο μοντέρνα «σχέδια» που μπορείς να κάνεις στο μούσι σου.

Το μούσι έχει γίνει μόδα. Δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί. Τι γίνεται όμως όταν όλοι οι άντρες πλέον κυκλοφορούν στο δρόμο με το ίδιο σχήμα, το ίδιο μέγεθος και το ίδιο ύφος; Καμία πρωτοτυπία και όλοι οι άντρες μοιάζουν ίδιοι. Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο σημαίνει πως ενδιαφέρεσαι να δώσεις στο μούσι σου τη σωστή μορφή. Εδώ λοιπόν θα βρεις  μερικά tips για να διαλέξεις αυτό που είναι το καταλληλότερο για σένα με βάση το σχήμα του προσώπου σου.

Τα γένια θα πρέπει να τονίζουν τα καλύτερα σου χαρακτηριστικά και όχι να τα κρύβουν». Το κάθε πράγμα όμως με τη σειρά του. Είναι σημαντικό να ξέρεις το σχήμα του προσώπου σου και μετά μπορείς να βρεις το μούσι ή μουστάκι που είναι κατάλληλο για σένα. Για παράδειγμα αναφέρει ότι ένα πλούσιο μούσι μπορεί να έκανε πιο αρρενωπό τον Jake Gyllenhaal αλλά στους υπόλοιπους να μην ταίριαζε καθόλου.

 

 
 

Εδώ θα βρεις παρηγοριά για το μούσι που δεν μπορείς να έχεις

Και καθώς διανύουμε μια εποχή που τα μούσια είναι πλέον αποδεκτά στις περισσότερες δουλειές, υπάρχει ένα κόλπο που πρέπει να τηρείς, ανεξάρτητα του επαγγέλματός σου. Το κλειδί λοιπόν είναι να είσαι πάντα περιποιημένος, λέει ο μπαρμπέρης φίλος μας.

 

 
 

Αν έχεις την ευλογία να έχεις γεννηθεί με ένα οβάλ πρόσωπο, όπως ο George Clooney, πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό καθώς μπορείς να υιοθετήσεις τα περισσότερα στυλ, από μουστάκι μέχρι μούσι, ακόμα και μακρύ. Απλά φρόντισε να κρατάς απαλή την περιοχή γύρω από τα ζυγωματικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved