pexels Γνωρίζεις πώς να κάνεις μία σοβαρή χωρίστρα ή μήπως όχι;

Μπορεί να ακούγεται λίγο αστείο αλλά πολλά κρίνονται στη χωρίστρα σου.

Εάν αγχώνεστε για το πώς να χωρίσετε τα μαλλιά σας, το καταλαβαίνουμε: Μερικές φορές οι πιο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. Για παράδειγμα, το στυλ σε κάποια απλή λεπτομέρεια στο χτένισμα των μαλλιών ή μια πρότυπη γραμμή γύρω από ένα φρέσκο ​​κούρεμα μπορεί να αναδείξει απρόσμενα την τελική εμφάνιση. Το ίδιο ισχύει και για την χωρίστρα: Αν γίνει σωστά, ένα μέρος των μαλλιών μπορεί να κάνει το χτένισμα σας από βαρετό σε μοντέρνο, και χρειάζονται μόνο μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα πραγματικά.

Τούτου λεχθέντος, η απόκτηση μιας αξιοπρεπούς χωρίστρας συχνά «παίζεται» στο να έχετε μια καλή χτένα. Έτσι, πριν μιλήσουμε για το πώς να χωρίσετε σωστά τα μαλλιά σας, πρέπει να μάθετε ποιες χτένες είναι οι σωστές για το κεφάλι σας και το μαλλί σας.

15 χτενίσματα του Tom Hardy για να διαλέξεις το δικό σου

Αποφύγετε τις πλαστικές χτένες. Σπάνε εύκολα και μπορούν άνετα να οδηγήσουν σε σπάσιμο των μαλλιών. Μπορούν επίσης να αφήσουν στατικά στα μαλλιά, οδηγώντας σε ανεπιθύμητο φριζάρισμα. Είναι καλύτερο να αναζητήσετε χτένες από οξική κυτταρίνη ή φυσικό κέρατο (αν είστε πραγματικά στυλάτοι).

 

 
 

Έχετε επίσης στη διάθεσή σας επιλογές για φαρδιά και λεπτά δόντια. Είτε αγοράζετε μία μεγάλη χτένα με επιλογές διπλού άκρου (μία με φαρδιά δόντια, μία με λεπτά δόντια) είτε εάν έχετε δύο ξεχωριστές χτένες με φαρδιά και λεπτά δόντια, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε και τα δύο. Η πιο φαρδιά επιλογή θα είναι καλύτερη για το αρχικό ξεμπέρδεμα και ρύθμιση στη θέση της και η πιο λεπτή για το κλείδωμα του στυλ στη θέση του.

 

 
 

Τα ανδρικά κουρέματα με χωρίστρα είναι από τα πιο κλασσικά στυλ. Η ποικιλία κουρεμάτων με χωρίστρα καθιστά το στυλ αυτό πολύ διαχρονικό, βολικό και ιδανικό για κάθε άντρα αφού ο καθένας μπορεί να βρει ένα κούρεμα που να του ταιριάζει. Η χωρίστρα είναι κολακευτική τόσο στα μακριά όσο και στα κοντά μαλλιά. Δίνει σχήμα στα μαλλιά ενός άντρα και μπορεί να τον κάνει να φαίνεται πιο περιποιημένο και κομψό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved