Pexels Το πρόσωπο σου θέλει κι αυτό την αναβάθμιση του

Δεν θέλουν μόνο οι υπολογιστές update θέλει και το grooming σου.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετά ταμπού γύρω από την ανδρική περιποίηση, όμως στην πραγματικότητα είναι ένα θέμα που απασχολεί ολοένα και περισσότερους άντρες, μιας και πρόκειται για την βασική καθημερινή φροντίδα του εαυτού τους. Η περιποίηση του προσώπου και του σώματος έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής και στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς και για εκείνους είναι σημαντικό να ενισχύουν και να βελτιώνουν την εμφάνισή τους. Ευτυχώς έχουν καταρριφθεί πια τα στερεότυπα που θέλουν την περιποίηση της επιδερμίδας να αποτελεί αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Όπως ο υπολογιστής σου που τόσο φροντίζεις να δουλεύει σωστά, έτσι και το πρόσωπο σου χρειάζεται προσοχή για να διατηρηθεί νέο.

Πώς θα δείχνεις πιο γοητευτικός όσο μεγαλώνεις

Οι άνδρες αναζητούν τρόπους να φαίνονται νεότεροι και αναζωογονημένοι, κάτι που τους χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η σωστή ανδρική φροντίδα και περιποίηση προσώπου και σώματος εξασφαλίζουν στον άντρα υγεία αναζωογόνηση και ευεξία. Η ανδρική επιδερμίδα έχει διαφορές από αυτή των γυναικών, καθώς έχει περίπου 30% μεγαλύτερη πυκνότητα και παρουσιάζει τάση για ερεθισμούς λόγω του καθημερινού ξυρίσματος. Η τεστοστερόνη μπορεί επίσης να κάνει το ανδρικό δέρμα πιο λιπαρό. Τα προϊόντα για την καθημερινή ανδρική περιποίηση στοχεύουν στη μείωση της λιπαρότητας, την ενυδάτωση, και την αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Τα μικροπροβλήματα που συχνά εμφανίζονται στην επιδερμίδα, έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται μήπως πρέπει να κάνουν κάτι παραπάνω από το να πλένουν το πρόσωπό τους με το κλασικό πράσινο σαπούνι! Άλλωστε, ενοχλήσεις όπως ξηρότητα, ερεθισμοί, λιπαρότητα, ξηροδερμία, πανάδες από τον ήλιο κλπ, απασχολούν κατά καιρούς όλους τους άνδρες. Έτσι, πολλοί καταρρίπτουν την αντίληψη ότι ήταν της μοίρας τους γραφτό να έχουν αυτό το δέρμα και ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν την κατάσταση. Ποια είναι λοιπόν τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξει ένας άντρας για να νιώθει άνετα με την επιδερμίδα του;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved