pexels Ο κάθε άντρας πρέπει να έχει σοβαρά skills στην ανδρική περιποίηση

Grooming συμβουλές που κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει.

Η ανδρική περιποίηση είναι κάτι που πρέπει κάθε άντρας να γνωρίζει, κι όχι επιδερμικά μόνο αλλά σε βάθος. Αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται να ξέρει από περιποίηση δέρματος και μαλλιών μέχρι φενγκ σούι και τεχνικές γιόγκα. Το βάθος της γνώσης της ανδρικής περιποίησης πρέπει να είναι μεγάλο, και αυτό διότι εκεί στηρίζεται όλη η υγεία ενός άνδρα. Η ομορφιά και η περιποίηση έχουν πάψει εδώ και πολλά χρόνια να θεωρούνται αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, που οι χαμηλές θερμοκρασίες προκαλούν ξηρότητα του δέρματος και 'σκάσιμο' των χειλιών και όχι μόνο, όπως ακριβώς οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιδερμίδα τους. Για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου τους, οι άνδρες συνήθως χρειάζονται κρέμες που χαρίζουν άφθονη ενυδάτωση και έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ελαιώδη συστατικά.

 

 
 

Πώς ο στρατός επηρέασε την ανδρική κουλτούρα του ντυσίματος

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά πράγματα που είναι σχεδόν αναγκαστικά να γνωρίζει κανείς έτσι ώστε να λέγεται σωστός άνδρας. Δεν νοείται πλέον άνδρας που να μην ξέρει από ανδρική περιποίηση και grooming. Ακόμη κι αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανδρών που το μόνο προϊόν ανδρικής περιποίησης που έχεις χρησιμοποιήσει στη ζωή σου είναι ο αφρός ξυρίσματος, οφείλεις να παραδεχθείς ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται ενυδάτωση, ειδικά τον χειμώνα. Και όταν λέμε επιδερμίδα, εννοούμε σε όλο το σώμα, από το πρόσωπο και τους αγκώνες μέχρι τα γόνατα και τα πέλματα. Δεν φτάνει ούτε καν αυτό, ένας άνδρας πρέπει να ξέρει από ενέργειες, από γιόγκα, από ζώδια. Ναι, μπορεί να γελάς τώρα αλλά η νέα εποχή ζητάει πολλά.

 

 
 

Είτε γυμνάζεσαι είτε όχι, είτε δουλεύεις σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό χώρο, η (σίγουρα) απαιτητική καθημερινότητά σου καθιστά επιτακτική την ανάγκη για τη φροντίδα του οργανισμού και της επιδερμίδας σου. Πιο κάτω θα βρεις μερικά από τα πιο βασικά tips που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τι σημαίνει ανδρική περιποίηση.

Δώσε προσοχή στα φρύδια

Τα φρύδια είναι μία μεγάλη δύναμη στο πρόσωπο του άνδρα, μην τα πειράζεις, άστα να ανθίσουν, τα έντονα φρύδια είναι πλέον στη μόδα.

Ψαλίδισε, μην ξεριζώνεις

Μία συμβουλή που πρέπει να σου γίνει κανόνας. Είναι βασικό να τριμάρεις κι όχι να τραβάς τρίχες από ρουθούνια και οπουδήποτε αλλού.

 

 
 

Τα γυαλιά είναι σέξι

Αν φοράς γυαλιά στο σπίτι μην διστάζεις να τα φορέσεις κι έξω. Πραγματικά πλέον τα γυαλιά είναι στη μόδα και δεν πρέπει να τα κρύβεις.

Βάλε το αλάτι στη ζωή σου

Αν δεν έχεις ιδέα τι είναι το σπρέι αλατιού τότε μάλλον είσαι στα ξεκινήματα του grooming. Ένα salt spray μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά σου αμέσως, τα κάνει να γυαλίζουν και να είναι υγιή πάντα. Δοκίμασε το.

 

 
 

Κρέμα για τα μαλλιά

Δώσε ακόμη μια ευκαιρία στα αδυνατισμένα σου μαλλιά και βάλε στη ζωή σου και μία κρέμα μαλλιών. Θα μαλακώσουν τα μαλλιά που είναι πολύ ατίθασα.

Μην κόβεις πολύ κοντό το μούσι σου

Άστο να αναπνεύσει και δώστου χώρο. Έτσι μόνο θα κερδίσεις το σχήμα που του αξίζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved