Jesse Grant O Christian Bale βάζει ψηλά τον πήχη στην τέχνη της γενειάδας

Πώς θα ακολουθήσεις την grooming ιεροτελεστία του Batman.

Ένα ωραίο μούσι μπορεί να κάνει τους άλλους να σε κοιτάξουν. Κάθε ένας από τους Beatles είχε μούσι τη δεκαετία του 1970 (κυρίως ο Τζορτζ Χάρισον), ο Τζιμ Μόρισον μεγάλωσε ένα για να συμπληρώσει τα σγουρά μαλλιά του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν τόσο εναλλακτικός με τις τρίχες στο πηγούνι του όσο και η διαφορετική γκαρνταρόμπα του, ενώ η περιποίηση προσώπου του Τζέισον Μόμοα αγγίζει την τελειότητα.

Μαζί τους και ο Κρίστιαν Μπέιλ. Εκτός από το ότι διεκδικεί μια κομψή γκαρνταρόμπα και ένα από τα καλύτερα βιογραφικά του κινηματογράφου, ο Μπέιλ έχει επίσης ένα από τα καλύτερα καθεστώτα περιποίησης στο Χόλιγουντ. Όλοι θέλουμε να τον μιμηθούμε κι όλοι προσπαθούμε να έχουμε πάνω στο πρόσωπο μας ένα αξιοπρεπές μούσι.

 

 

Τα λάθη που κάνεις στο grooming σύμφωνα με τις γυναίκες

Ο 48χρονος ηθοποιός, γεννημένος στην Ουαλία, πήγε και νίκησε τον εαυτό του στο δικό του παιχνίδι. Πως όμως θα κάνεις το μούσι του κι εσύ; Ποια είναι τα λάθη που κάνεις όταν περιποιείσαι το μούσι σου; Οι άντρες τα κόβουν ή τα ξυρίζουν πολύ νωρίς. Είναι εύκολο να γίνουν λάθη καταστρέφοντας το σύνολο του λουκ. Είναι καλύτερα να το αφήσετε να μακρύνει για περίπου ένα ή δύο μήνες πριν το αγγίξετε. Εάν πρέπει να το τριμάρετε, τότε κόψτε μόνο τα τελειώματα ή ότι περισσεύει παράταιρα. Ουσιαστικά θα κόβετε 10 έως 40 τρίχες γύρω από τα μάγουλα και το λαιμό. Θέλει προσοχή. Για να το καταφέρεις όμως πρέπει να έχεις και τα σωστά εργαλεία. Μια καλή χτένα ή οδοντωτή βούρτσα μαλλιών θα βοηθήσει να βάλετε τη γενειάδα στη θέση της. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ψαλίδι πάνω στη γενειάδα, όταν έχετε περισσότερο έλεγχο. Δεν είναι όλες οι χτένες και βούρτσες ίδιες και καλό θα είναι να προσέχετε τις χτένες με μικρο-ρωγμές που προκαλούν κόμπους και σπάνε τα γένια.

 

 
 

Ο Μπέιλ φαίνεται πως πάει στον μπαρμπέρη για το μούσι του, εσύ όμως που ίσως δεν έχεις την δυνατότητα να πηγαίνεις στον μπαρμπέρη κάθε εβδομάδα, τότε πρέπει να μάθεις να το κάνεις μόνος σου. Αυτό περιλαμβάνει να έχεις στη διάθεση σου και κάποιο λάδι για γένια. Τα έλαια είναι το πιο καλό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μια γενειάδα. Μαλακώνει πραγματικά το μούσι, προσθέτει μια μικρή λάμψη, και μυρίζει ευχάριστα. Είναι παράδεισος για τα γένια σου. Είναι αποτελεσματικό για γενειάδες από περίπου δύο εβδομάδων έως δύο χρόνων σε μήκος. Επίσης ένα καλό balm θα κάνει τα γένια σου μαλακά και γυαλιστερά. Όλα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο στην περιποίηση.

Εδώ θα βρεις μερικά από τα προϊόντα που θα χρειαστείς:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved