Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αν μοιάζεις με αρκούδα χωρίς ρούχα

7 καλοί λόγοι για να κάνεις αποτρίχωση laser και να μην περιμένεις το ξύρισμα στο Love Island όπως ο Παναγιώτης.

Ναι είναι δύσκολη η φάση σου, αν βγάζεις τη μπλούζα και όλοι αρχίζουν να ουρλιάζουν γιατί νομίζουν πως είσαι λυκάνθρωπος. Που πας έτσι. Σίγουρα κάποιες γυναίκες γουστάρουν τρίχα αλλά όμως όταν μαδάς πιο πολύ κι από τη γάτα, τότε υπάρχει θέμα. Πρέπει κάτι να κάνεις. Σκέψου πόσο ξενέρωμα έχεις φάει με την τρίχα στην πλάτη. Εντάξει η τρίχα στο στήθος, είναι και αντρίλα, αλλά όμως οι τρίχες στην πλάτη ρε φίλε είναι σίχαμα εδώ που τα λέμε. Δηλαδή πρέπει να πέσεις σε περίπτωση γυναίκας να της αρέσει να κάνει σεξ με αρκούδα. Φυσιολάτρη δηλαδή και πολύ φιλόζωη.

Τα χειρότερα ρούχα που μπορείς να βάλεις σε ένα ραντεβού σύμφωνα με τις γυναίκες

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα, τίποτα δεν γίνεται. Μπορεί στο κεφάλι να μην έχεις τρίχα τσακιστή, σε όλο το υπόλοιπο σώμα όμως είναι λες και ο Θεός σε τιμωρεί. Μπορείς όμως να το φτιάξεις το ζήτημα σου. Η λύση είναι αποτρίχωση με laser, με τον καιρό και με τις επαναλήψεις η τρίχα δεν ξαναβγαίνει. Θέλει υπομονή και πολλές επισκέψεις, αντοχή στον πόνο και καλή διάθεση. Γίνεται όμως να το καταφέρεις. Τόσα και τόσα ινστιτούτα laser υπάρχουν εκεί έξω, να μην βγάλουν κι αυτοί το ψωμάκι τους; Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη από την αποτρίχωση laser; Είναι αρκετά και θα σε πείσουν να το κάνεις.

 

 
 

Ξυράφι, κερί και αποτριχωτικές κρέμες είναι κάποιες από τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να απαλλαγείτε από τις τρίχες στο σώμα και το πρόσωπο σας. Το laser όμως είναι η μέθοδος που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε όποιο σημείο του σώματός σας ή ακόμη και του προσώπου σας επιθυμείτε.

 

 
 

Μασχάλες, στήθος, πλάτη και ώμοι είναι τα σημεία στα οποία εμφανίζεται περισσότερο η έντονη τριχοφυΐα και οι άντρες θέλουν να απαλλαγούν από αυτή. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το πάρετε απόφαση. Μετά την απόφαση σας, η μέθοδος για σίγουρα αποτελέσματα είναι μια, το laser.

Δες εδώ μερικά από τα οφέλη αυτής της αποτρίχωσης:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved