To γκριζάρισμα στο μαλλί μην το φοβάσαι

Φίλε σαραντάρη, κάντο όπως ο Στιβ Καρέλ.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μας τρομάζουν με έναν υποδόριο τρόπο. Κάποιες φοβίες προαιώνιες που χτυπάνε τα πιο βαθιά μας ένστικτα: ο σεισμός, η πυρκαγιά, τα φίδια και οι ορδές των ποντικών που κατακλύζουν τις μεγαλουπόλεις. Τίποτα όμως από αυτά δε συγκρίνεται (στους άνδρες) με τη διαπίστωση ότι έχει ξεκινήσει η φαλάκρα. Μαύρη αλήθεια αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους μας.

karafla gif 2

Κι αν για τη φαλάκρα ελέγχεται το κατά πόσο ο τρόμος μας είναι δίκαιος, το γκριζάρισμα στο μαλλί είναι μία τελείως διαφορετικοί ιστορία. Κανονικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το φοβάσαι. Κι αν δε σου αρκούν αυτά που σου λέμε εμείς, τράβα ρώτα όποια φίλη σου θες επί του θέματος. Γρήγορα θα διαπιστώσεις πως για τα κορίτσια το γκρι στο μαλλί σημάνει σιγουριά, ωριμότητα, αυτοπεποίθηση και διάφορες άλλες θετικές έννοιες.

Μη βάψεις μαλλί προς Θεού! Πρώτον επειδή δεν χρειάζεται και δεύτερον διότι σχεδόν ποτέ το βάψιμο δεν είναι επιτυχημένο με αποτέλεσμα να σε προδίδει η φαβορίτα και να καταλήγεις να γίνεσαι ψιλορεζίλι και να σχολιάζεσαι από τις γυναίκες.

Αν λοιπόν το γκριζάρισμα έχει ξεκινήσει, κάνε ακριβώς ό,τι έκανε ο Στιβ Καρέλ και αποθεώθηκε από τα περιοδικά μόδας όλου του κόσμου: άστο όπως είναι και δείξε αυτοπεποίθηση!

SteveCarell2



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved