Αγάπησε τις μασχάλες σου για να σε αγαπήσει και σένα ο κόσμος

Τα καλά αποσμητικά θέλουν και σωστή εφαρμογή. Το κάνεις σωστά;

Έχετε σκεφτεί γιατί η αντρική μασχάλη είναι πάντα μεγάλη υπόθεση; Για τον απλούστατο λόγο ότι σχεδόν κανείς δεν κάνει σωστή χρήση των αποσμητικών. Το καλοκαίρι, συνηθίζουμε να κάνουμε μπάνιο το πρωί και κατόπιν να βάζουμε roll on ή σπρέι. Όμως είναι από την προηγούμενη νύχτα που πρέπει να μπει το αποσμητικό για να κάνει σωστή δουλειά. Τον δε χειμώνα, επειδή δεν ιδρώνουμε τόσο συχνά, έχουμε την πεποίθηση πως οι μασχάλες μας δεν θα μυρίσουν. Άλλο ένα λάθος όπου σε συνδυασμό με το άρωμα που θα βγάλεις, οδηγεί στο να βγαίνει μία μεγαλοπρεπέστατη μπόχα.

Διάβασε εδώ για την δυσοσμία στα πόδια.

Προφανώς η λύση δεν είναι μόνο η σωστή εφαρμογή, αλλά η τακτική εφαρμογή. Αρχικά να σας πούμε ότι μπορεί να το βρίσκετε αντιαισθητικό να μην έχετε τρίχα στις μασχάλες, αλλά η αλήθεια είναι πως αν την ξυρίσετε, το αποσμητικό εφαρμόζει καλύτερα και υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να μυρίσετε στους άλλους. Από εκεί και πέρα, τα νέα γενιάς αποσμητικά όπως αυτάς της λίστας, κρατούν προστασία μέχρι και για ολόκληρο το 24ωρο. Προσοχή ωστόσο. Αυτό σημαίνει πως αν την ίδια μέρα φύγεις από την δουλειά για να κάνεις μπάνιο, δεν σημαίνει πως δεν θα ιδρώσεις, αλλά ότι θα περιορίσεις την δυσοσμία. Για να μην γίνει καμιά στραβή πρέπει να επαναλάβεις την διαδικασία. Μπάνιο το βράδυ και εφαρμογή αποσμητικού.

Είτε λοιπόν είσαι φαν του roll on, είτε του σπρέι, είτε του πιο αθλητικού body powder (σκόνη), σίγουρα θα βρεις την υγειά στο και θα σώσεις και τους άλλους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved