Το μυστικό στο ντους για να έχεις φουλ ενέργεια

Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις κάθε πρωί;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένας άνθρωπος όταν σηκώνεται από το κρεβάτι και επιθυμεί ενέργεια ώστε να ξυπνήσει; Μα φυσικά έναν καφέ που θα τον τονώσει και θα τον ετοιμάσει για την απαιτητική μέρα που μόλις ξεκίνησε. Ωστόσο έφτασε η στιγμή ν’ αναθεωρήσεις. Διότι το μυστικό για ενέργεια δεν βρίσκεται στη κουζίνα, αλλά στο μπάνιο.

Και συγκεκριμένα στο ντους.

 

 

Μάλιστα χρειάζεται συγκεκριμένη τακτική. Πρόκειται για ένα ντους που διαρκεί 1.5 λεπτό και πρέπει να ανοίξεις τη βρύση στο κρύο νερό για 30 δευτερόλεπτα, μετά 30 δευτερόλεπτα στο καυτό και τέλος 30 δευτερόλεπτα πάλι με κρύο νερό. Μπορεί να ακούγεται κάπως βασανιστήριο αλλά η τόνωση και η φρεσκάδα που θα αισθανθείς δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο.

Αντιμετώπισε τον ιδρώτα στις μασχάλες με 2 απλές κινήσεις

Η απότομη αλλαγή της θερμοκρασία ανοίγει τα τριχοειδή αγγεία, βοηθάει στην αύξηση της ροής του αίματος και δίνει μια αίσθηση διέγερσης που ενεργοποιεί σώμα και μυαλό. Παρέχει οφέλη για την υγεία καθώς μειώνει το στρες, αυξάνει την αντοχή, βοηθάει στην καύση λίπους και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved