associated press Ποιες είναι οι τροφές που θα σου χαρίσουν λαμπερή επιδερμίδα;

Αν θέλεις να κάνεις το πρόσωπό σου να λάμπει, τότε πρέπει να τις βάλεις στη διατροφή σου.

Λαμπερή επιδερμίδα. Όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε δημόσια, μέσα μας ξέρουμε ότι όλοι επιθυμούμε να έχουμε μία λαμπερή επιδερμίδα. Μια επιδερμίδα που θα μας προσφέρει αυτοπεποίθηση και βλέμματα εντυπωσιασμού από τους γύρω μας.

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο για να το πετύχουμε και παρακάτω θα βρεις όλες εκείνες τις τροφές που θα γίνουν σύμμαχοί σου σε αυτήν την προσπάθεια.

 

 

Ψάρια

Σολομός, ρέγγα και σκουμπρί συμβάλλον στην υγιή επιδερμίδα. Τα ψάρια είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα Ω3 και βοηθούν ώστε να φαίνεται η επιδερμίδα ενυδατωμένη και σφριγηλή.

Ηλιόσποροι

Είναι ευεργετικοί για το σώμα και την επιδερμία. Ένα θρεπτικό σνακ που μπορεί να το συνδυάσεις με γιαούρτι και μέλι.

Πιπεριές

Περιέχουν συστατικά τα οποία το σώμα τα μετατρέπει σε βιταμίνη Α. Βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και η βιταμίνη C (έχουν και από αυτή) είναι απαραίτητη για τη δημιουργία κολλαγόνου που διατηρεί το δέρμα δυνατό.

Δέκα αρώματα για να γίνεις λίγο πιο γοητευτικός αυτό το καλοκαίρι

Ντομάτες

Εξαιρετική πηγή βιταμίνης C. Απαραίτητες ώστε να διατηρηθεί η επιδερμίδα λαμπερή, υγιή και ενυδατωμένη. Επίσης είναι πλούσεις και σε καροτενοειδή, μία εξαιρετική τροφή για τη διατήρηση υγιούς δέρματος.

 

 

Μαύρη σοκολάτα

Η πιο υγιεινή έκδοση της κανονικής σοκολάτας αφού έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο και μικρότερη σε ζάχαρη σε σχέση με την κανονική σοκολάτα γάλακτος. Τα οφέλη που έχει στο δέρμα είναι εντυπωσιακά. Το δέρμα είναι λιγότερο τραχύ, λιγότερο ευαίσθητο στον ήλιο, έχει καλύτερη αιμάτωση και η επιδερμίδα μας γίνεται υγιή και ενυδατωμένη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved