Δέκα αρώματα για να γίνεις λίγο πιο γοητευτικός αυτό το καλοκαίρι

Επιλογές για όλα εκείνες τις ημέρες των διακοπών που νιώθεις ότι ο εαυτός σου αξίζει το καλύτερο.

Το να αγοράζεις άρωμα είναι από μόνο του μία σχετικά αν όχι ανιαρή διαδικασία. Το να αγοράζεις άρωμα online ωστόσο, χωρίς να μπορείς να το μυρίσεις, είναι επικίνδυνη αποστολή. Είμαστε εδώ για εσένα και θα σε βοηθήσουμε να μυρίζεις λίγο καλύτερα αυτό το καλοκαίρι. Το άρωμα είναι κάτι το πολύ προσωπικό και –αν μας ρωτάς- είναι παράλληλα deal maker ή breaker, όταν προσπαθείς να φλερτάρεις στο bar του νησιού. Ο φωτισμός λιγοστός, η μουσική δυνατή, ούτε μπορούν να σε δουν καλά τα κορίτσια ούτε να ακούσουν το χιουμοράκι σου. Τι μένει λοιπόν;

Το άρωμά μένει και είναι εκείνο που παίζει σημαντικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση που θα κάνεις. Χρειάζεσαι λοιπόν ένα άρωμα που θα αφήσει την εντύπωση του γοητευτικού, που θα σε βοηθήσει να πλέξεις (ή να ενισχύσεις) το στόρι σου τελοσπάντων. Ακόμα και αν δεν έχεις όμως σκοπό να φλερτάρεις, το άρωμα είναι εκείνο που θα φτιάξει και τη δική σου διάθεση.

men perfume

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι, οι μυρωδιά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάθεσή μας, επομένως το να επιλέξεις σωστά το επόμενο άρωμά σου, είναι πιο σημαντικό από ότι μπορεί να νόμιζες. Το να αγοράζεις άρωμα όμως, είναι από μόνο του μία ανιαρή διαδικασία για πολλούς. Το να αγοράζεις άρωμα online μάλιστα, χωρίς να μπορείς να το μυρίσεις, είναι επικίνδυνη αποστολή. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για εσένα και θα σε βοηθήσουμε να μυρίζεις λίγο καλύτερα αυτό το καλοκαίρι.

Παρακάτω θα βρεις τα 10 αρώματα που θα σε βοηθήσεις να γίνεις λίγο πιο γοητευτικός αυτό το καλοκαίρι, και υπάρχει ένα για κάθε γούστο. Και ναι, σου λέμε και πώς θα μυρίζεις αν οι νότες σε μπερδεύουν!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved