Πώς πραγματικά θα αποφύγεις την σοβαρή καράφλα

Μόνο έτσι θα τριπλάρεις την σοβαρή τριχόπτωση.

Εσείς, όπως κάθε άλλος άντρας εκεί έξω, ενδιαφέρεστε πολύ για το πώς να αποτρέψετε την τριχόπτωση. Θα επέλεγες να κρατήσεις τα μαλλιά σου αντί να τα χάσεις. Αυτό είναι αυτονόητο. Δεν υπάρχει κάποιος που να θέλει να έχει καράφλα

.  

 
 

Ακόμα κι αν φαίνεστε ωραίος φαλακρός, θα προτιμούσατε να έχετε την επιλογή, σωστά; Είναι σημαντικό να προλάβετε την τριχόπτωση με το να είστε προληπτικοί ενώ έχετε ακόμη μαλλιά.

Ένας άντρας οφείλει να γνωρίζει πώς να φοράει το καλοκαιρινό του blazer

Και ενώ υπάρχουν πολλές ακριβές συσκευές και διαδικασίες εκεί έξω (μερικές από αυτές είναι κόλπα, μερικές από αυτές αξίζουν κάθε δεκάρα), υπάρχει ένα βασικό σύνολο οδηγιών που λειτουργεί καλύτερα για κάθε άντρα.

Αυτά τα πρότυπα που ακολουθούνται εύκολα μπορούν να επιβραδύνουν σημαντικά την απώλεια μαλλιών χωρίς πολλές οικονομικές επενδύσεις από εσάς - και με πολυάριθμα υγιεινά οφέλη για το υπόλοιπο σώμα σας.

Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι γρήγορος πριν σου πέσει όλη η τρίχα από το κεφάλι.

 

 
 

Για κάποια πρόσθετη τεχνογνωσία, αναζητήσαμε την εξυπνάδα της Dr. Michele Green, μιας από τις πιο περιζήτητες δερματολόγους της Νέας Υόρκης.

Να τι λέει η Δρ. Γκριν στους ασθενείς της να κάνουν αν θέλουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τα μαλλιά που έχουν ήδη (και να ξαναφυτρώσουν τα τριχοθυλάκια που δεν έχουν ακόμη συρρικνωθεί).

 

 
 

Ακολουθήστε το σχέδιό της σε οποιαδήποτε ηλικία, με τη βοήθεια του δικού σας πιστοποιημένου δερματολόγου και θα δείτε μακροχρόνια αποτελέσματα μέσα σε λίγους μήνες - ή σπάνια παρατηρήσετε μια αλλαγή, αν είστε τόσο πριν από την πτώση των μαλλιών.

Δες πως ακριβώς θα το κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved