pexels Πώς θα πετύχεις το μαλλί της παραλίας από το σπίτι σου;

Δεν χρειάζεται να πας για μπάνιο για να πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό look.

Άτιμο πράγμα το μαλλί. Εκεί που θέλεις να το έχεις άψογο δεν σου κάθεται και όταν το αφήνεις ατημέλητο, τότε πετυχαίνεις χωρίς κόπο το αποτέλεσμα που πάντα ονειρευόσουν. Το «μαλλί του σέρφερ» είναι αυτό που επιθυμούμε όλοι το καλοκαίρι, ωστόσο δύσκολα το πετυχαίνουμε. Πώς θα το καταφέρεις να το φτιάξεις χωρίς να βγεις από το σπίτι και να μην τρέχεις στις παραλίες;

Λούσιμο όποτε πρέπει

Το καθημερινό λούσιμο είναι καταστροφικό για τα μαλλιά σου. Καταστρέφει το pH με αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάνουν την υγεία και την λάμψη τους. Φρόντισε να λούζεσαι μέρα παρά μέρα μ’ ένα ενυδατικό σαμπουάν κατάλληλο για όγκο και κίνηση.

 

 

Dry shampoo

Το dry shampoo είναι μία άγνωστη λέξη για την πλειοψηφία των ανδρών. Προσφέρει στα μαλλιά της δεύτερης μέρας τον όγκο, την λάμψη και την κίνηση που θα είχαν αν τα είχες λούσει. Αρκούν λίγα ψεκάσματα για να εξαφανίσουν την λιπαρότητα.

Πώς θα διατηρείς τα μαλλιά σου σε εξαιρετική κατάσταση και το χειμώνα

Φορμάρισμα με θαλασσινό αλάτι

Το θαλασσινό αλάτι προσφέρει φυσική κίνηση στα μαλλιά και αποτελεί το καλύτερο προϊόν για το ατημέλητο λουκ. Ψέκασε μία μικρή ποσότητα στα χέρια σου και εφάρμοσε στα μαλλιά του, χτενίζοντάς τα ακανόνιστα με τα δάχτυλά σου.

Στέγνωμα με πιστολάκι

Αν θέλεις να χαρίσεις όγκο στα μαλλιά σου, προτίμησε να τα στεγνώνεις με πιστολάκι, γυρνώντας το κεφάλι σου προς τα κάτω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved