Το καλοκαίρι επιβάλλεται να βγάλεις τη γούνα από την πλάτη σου

Κι όμως δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, υπάρχει τρόπος και μάλιστα όχι επίπονος.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και επειδή το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να εμφανιστείς στις παραλίες με τη δασύτριχη πλάτη σου φρόντισε να απομακρύνεις την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα άμεσα. Είναι κάπως ντροπή δεν είναι; Εμείς πάντως αισθανόμαστε πολύ πιο άνετα χωρίς τη γούνα στη πλάτη.

Πώς το ζεστό μπάνιο θα σου φτιάξει κορμί το καλοκαίρι

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε το ότι οι τρίχες στην πλάτη δεν είναι πρόβλημα. Αν σου αρέσουν, τις αφήνεις ως έχουν, δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλοι οι άντρες metrosexual.

 

 
 

Στην πλάτη σου γίνεται πανηγύρι από τρίχες και μπαίνεις στην περισυλλογή. «Να τις ξεφορτωθώ ή όχι;» Γιατί κακά τα ψέματα, όταν φοράς τριχοπουλόβερ το καλοκαίρι,  δεν το λες το όλο θέμα και πολύ βολικό.

 

 
 

Αν όμως σε κάνουν να αισθάνεσαι αμήχανα, τότε το πώς θα τις ξεφορτωθείς αποτελεί θέμα. Πώς να φτάσεις σε 'απόμακρα' σημεία στα οποία δεν μπορείς καν να ξυστείς όταν έχεις φαγούρα; Πώς να απαλλαγείς από όλες τις τρίχες της πλάτης σου χωρίς να 'αυτοσφαγιαστείς' λες και σου επιτέθηκε πεινασμένο λιοντάρι;

Αντιθέτως, πολύς είναι ο κόσμος που το σκέφτεται και λίγοι που το κάνουν γιατί φοβούνται το κράξιμο. Αλλά δεν πάει έτσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved