Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να βάζεις στη μασχάλη σου το καλοκαίρι

Μία πονεμένη ιστορία την πιο ζεστή περίοδο του χρόνου.

Το καλοκαίρι είναι δύσκολη περίοδος για το σώμα μας για πολλούς λόγους κι ένας από αυτούς είναι ο ιδρώτας και συγκεκριμένα ο ιδρώτας στις μασχάλες. Μία πονεμένη ιστορία, τόσο πονεμένη που πρέπει επιτέλους να μάθουμε να την αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Οι αθλητικές ταινίες που πρέπει να δεις αν αισθάνεσαι εκτός φόρμας

Μία από τις μεγαλύτερες ειρωνείες της ζωής είναι το ότι εκείνοι οι αντιαισθητικοί κίτρινοι λεκέδες που αποτυπώνονται στη μπλούζα προς μασχάλη μεριά δεν χρεώνονται στην απουσία αλλά στην παρουσία αποσμητικού. Κι αυτό είναι τελικά το περίεργο πράγμα. Το αποσμητικό πρέπει να μάθουμε να το διαλέγουμε σωστά.

 

 
 

Η στάμπα του ιδρώτα οφείλει την ύπαρξής της στο πιο διαδεδομένο συστατικό των αντιιδρωτικών του εμπορίου που είναι- ω ναι! - το αλουμίνιο, το οποίο περιέχει άλατα που σφίγγουν τους πόρους του δέρματος μειώνοντας έτσι την παραγωγή ιδρώτα έως και 75%.

 

 
 

Παράλληλα εξουδετερώνουν τα βακτήρια που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος και τα οποία ευθύνονται για τη χαρακτηριστική κακή μυρωδιά.

Τι πρέπει όμως να βάζει κανείς στη μασχάλη του; Τι είναι καλό και τι δεν είναι; Αυτό είναι μία απορία που πρέπει επιτέλους να λυθεί.

Δες εδώ τι πρέπει και τι δεν πρέπει να βάζεις στη μασχάλη σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved