To πιο ακριβό άρωμα στον κόσμο κοστίζει 400.000 και δεν είναι το Sex Panther

Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε τόσα λεφτά για ένα άρωμα το οποίο στο 60% των περιστάσεων δουλεύει κάθε φορά, αλλά για το Clive Christian Imperial Majesty No.1, δύσκολα θα τα δίναμε.

Ο οίκος Clive Christian θεωρείται η Rolls Royce των αρωμάτων και τα τελευταία 150 χρόνια προμηθεύει τη βρετανική βασιλική οικογένεια με είδη καλλωπισμού. Η παράδοση που ξεκίνησε με τη Βασίλισσα Βικτώρια συνεχίζεται μέχρι σήμερα και δεν είναι τυχαίο που διάφορα σύμβολα της μοναρχίας κοσμούν τα πολύτιμα μπουκάλια του οίκου. 

 

 

Ενώ τα αρώματα Clive Christian απευθύνονται σε ήδη λίγους κι εκλεκτούς, ο οίκος αποφάσισε να υπερβεί εαυτόν και να προσφέρει, τρόπος του λέγειν, ένα άρωμα που θα ξεπερνά σε τιμή οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Το Imperial Majesty πρόκειται για μια ειδική έκδοση του No.1, ήδη κορυφαίου αρώματος της γκάμας, το οποίο διατίθεται σε μπουκάλι του μισού λίτρου. Το ίδιο το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο Baccarat, o λαιμός του μπουκαλιού είναι κατασκευασμένος από χρυσό 18 καρατίων, ενώ αντί για πώμα έχει ένα διαμάντι 5 καρατίων. 

 

 

Η παραγωγή του έχει περιοριστεί στα 10 μπουκάλια και 5 ή 7 από αυτά έχουν παραδοθεί στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους. Την παράδοση έχει φροντίσει ο ίδιος ο οίκος Clive Christian καθώς μεταφέρεται με μια Bentley που κοστίζει κάτι λιγότερο από το άρωμα και παραδίδεται ιδιόχειρα. Τα υπόλοιπα μπουκάλια βρίσκονται στη διάθεση του οίκου και περιοδεύουν στις μπουτίκ Clive Christian ανά τον κόσμο στο πλαίσιο του προγράμματος «φάτε μάτια ψάρια».

Αν θέλετε ντε και καλά να το μυρίσετε αλλά με τα 400.000 προτιμάτε να πάρετε κάτι εξίσου ανεκτίμητο, όπως πχ μια θέση πάρκινγκ στο Παγκράτι, το No.1 υπάρχει και σε λίγο πιο νορμάλ συσκευασία χωρίς χρυσά μπιχλιμπίδια και διαμάντια, σε μπουκάλι 50ml και κόστος γύρω στα 600€. Εμείς στο Ratpack δυσκολευόμαστε για την ώρα να πειστούμε ακόμα και το Sex Panther παραμένει το αγαπημένο μας άρωμα, το άρωμα που είναι απαγορευμένο σε 9 χώρες και στο 60% των περιπτώσεων, δουλεύει κάθε φορά… 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved