associated press Τι μπορεί να σου μάθει το grooming του Jon Hamm

Οι περισσότεροι ρόλοι του απαιτούν κόντρα ξύρισμα, όμως μακριά από τα στούντιο ο Jon Hamm διατηρεί μια καλοτριμαρισμένη γενειάδα.

Τον γνωρισαμε σαν αψεγάδιαστο Don Draper και τώρα τον αποθεώνουμε σαν τον αντιναύαρχο στο Top Gun: Maverick με την ακατόρθωτη αποστολή να καταφέρει να τιθασεύσει τον απείθαρχο Tom Cruise. Αν ο Jon Hamm κατάφερε να βάλει τα δύο πόδια του Tom Cruise στο ίδιο παπούτσι, τότε δεν θα ήταν δύσκολη αποστολή γι’αυτόν να βάλει σε τάξη ένα μάτσο τρίχες, ή μήπως είναι;

 

 

Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άντρες γεννημένοι με την ευλογία μιας εύκολης στη συντήρηση γενειάδας, όμως ακόμα και τα πιο σκληρά και ατίθασα γένια, μπορούν να μετατραπούν σε ένα ωραίο μούσι, αρκεί να έχεις την διάθεση, τα προϊόντα και τα κατάλληλα εργαλεία. Στη συνέχεια θα δούμε όλα όσα χρησιμοποιεί ο Jon Hamm για ένα μούσι τόσο τέλειο που θα πέρναγε ακόμα κι από πρωινή αναφορά σε στρατόπεδο.

Για αρχή πρέπει να ελέγξεις τις γραμμές της γενειάδας σου. Απέφυγε τις ευθείες και τις γωνίες που δίνουν ένα πολύ στημένο και «ζωγραφιστό» αποτέλεσμα. Δώσε σχήμα με μια ηλεκτρική ξυριστική αντί για το κλασικό ξυράφι για ένα πιο σβηστό αποτέλεσμα που να δίνει την αίσθηση μιας φυσιολογικής γραμμής μεταξύ δέρματος και γενειάδας.

 

 

Φρόντισε η ξυριστική σου μηχανή να έχει αρκετές σκάλες για τριμάρισμα, ιδανικά οι τελευταίες σκάλες να ξεπερνούν το ένα εκατοστό. έτσι θα καταφέρεις να δώσεις ομοιόμορφο σχήμα στη γενειάδα σου και την απαιτούμενη πυκνότητα όπου τη χρειάζεσαι, ειδικά στα σημεία που ίσως είναι λίγο πιο αραιή η τριχοφυΐα σου. 

Η φωτιά νικιέται με τη φωτιά λέει ένα ρητό και αν τα γένια σου είναι σκληρά και ατίθασα σαν βούρτσα, τότε χρειάζεσαι άμεσα μια βούρτσα για να τα μαζεύεις. Για να βοηθήσεις στο εξημέρωμα των τριχών συνδύασε το βούρτσιμα με ένα ματ ενυδατικό. Τα ματ conditioner και λάδια δίνουν στη στιγμή αποτέλεσμα και κυρίως δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους με γυαλάδα και λιπαρότητα. 

 

 

Το τελειωτικό άγγιγμα για τέλειο μούσι αλά Jon Hamm είναι η καλοτριμμαρισμένη μύτη. Οι τρίχες της μύτης σου καλό είναι να μην εφάπτονται με το μουστάκι και ένα nose trimmer θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Τσιμπιδάκια και ψαλιδάκια είναι επώδυνα ή/και επικίνδυνα. Διάλεξε μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή με κεφαλή nose trimmer, δεν χρειάζεται να πάρεις ξεχωριστό trimmer. Τώρα είσαι έτοιμος για όλα, ακόμα και αεροπλανοφόρο διοικείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved