Αντιμετώπισε τον ιδρώτα στις μασχάλες με 2 απλές κινήσεις

Βάλε τέλος στην ταλαιπωρία «παίζοντας» με έξυπνο τρόπο.

Όσο καλοκαιριάζει, τόσο χειροτερεύει η κατάσταση για σένα που ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Σε ποια; Σ’ εκείνη των ανδρών που ταλαιπωρούνται από την εφίδρωση. Μία άσχημη συνθήκη. Μία καθημερινότητα που έχεις μάθει να ζεις με αυτήν και να ψάχνεις εναγωνίως να βρεις λύση. Διότι κανείς δεν αγάπησε μία ιδρωμένη μασχάλη.

Ωστόσο, έρχεται η λύση και έρχεται από την επιστήμη. Ίσως μέχρι σήμερα να έκανες λάθος αναφορικά με την περιποίηση και ο δερματολόγος Jeffrey Dover, αποκαλύπτει τι οφείλεις ν’ αλλάξεις: «Τα αποσμητικά και τα αντιιδρωτικά είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστά προϊόντα. Το πρώτο, έχει βραχυπρόθεσμη δράση και ο σκοπός του είναι καλύπτει απλώς τις οσμές, όπως θα έκανε και μια κολόνια. Το δεύτερο όμως, κάνει άλλη δουλειά: το αντιιδρωτικό δρα σε μεγαλύτερο βάθος, εκεί όπου τα δραστικά συστατικά - με βάση το αλουμίνιο - μπλοκάρουν τη λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων της μασχάλης σου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

Με λίγα λόγια το αποσμητικό πρέπει να το απλώνεις το πρωί μιας και οι περισσότερες οσμές αναδύονται μέσα στην ημέρα λόγω τους στρες και των κινήσεων του σώματος. Από την άλλη, το αντιιδρωτικό, το απλώνεις τη νύχτα καθώς ο φυσικός ρυθμός εφίδρωσης μειώνεται και θα βοηθήσει να ελκύονται λιγότερες οσμές και ιδρώτας το επόμενο πρωί.

Βασικοί κανόνες της αντρικής περιποίησης

«Αντιιδρωτικό το βράδυ, αποσμητικό το πρωί. Έτσι, όσον αφορά στη φροντίδα της μασχάλης σου, η ρουτίνα γίνεται ασυναγώνιστα άοσμη και στεγνή», είναι η συμβουλή του κυρίου Dover και μάλλον γνωρίζει καλύτερα από όλους μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved