Μήπως τελικά η προσεγμένη εμφάνιση είναι θέμα σωστού προγράμματος;

5 tips για να είσαι πάντα στη πένα, χωρίς να κουραστείς πολύ.

Το να κρατάς τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου σε καλή κατάσταση είναι μία μορφή ανδρικής τέχνης. Δεν είναι κάτι το δύσκολο αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να χαθείς στη ρουτίνα αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ποιος είπε πως οι άνδρες δεν έχουν δικαίωμα στη φροντίδα; Το να είσαι περιποιημένος από την κορυφή ως τα νύχια δεν αποτελεί αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση.

Η πικρή αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από τα σημάδια του χρόνου. Ίσως να σου ακούγεται λίγο αστείο στα 20, αλλά σε λίγα χρόνια θα με θυμηθείς.

 

 
 

Η ανδρική περιποίηση αποτελεί πλέον στις μέρες μας μια καθημερινή ρουτίνα που όλο και περισσότεροι άντρες επιδίδονται. Οι εποχές άλλαξαν και οι άνδρες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερα καλλυντικά για να αποκτήσουν μια πιο προσεγμένη εμφάνιση στην καθημερινότητά τους.

Ιστορία: Γιατί οι άνδρες άρχισαν να ξυρίζουν τα γένια τους;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές ξυριστικές μηχανές μιας χρήσης ή πολλαπλών χρήσεων με ανταλλακτικές λεπίδες είτε εναλλακτικά, ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές.

 

 
 

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ξυριστική μηχανή που σας ταιριάζει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας: με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή ρεύματος και αν προτιμάτε στεγνό ή υγρό ξύρισμα. Ένα προϊόν που δεν πρέπει να παραλείπεται κατά την διαδικασία του ξυρίσματος, για την αποφυγή ερεθισμού ή κοψίματος, είναι η χρήση αφρού ή τζελ ξυρίσματος.

Και φυσικά, για τους παραδοσιακούς του είδους, ένα μαλακτικό λάδι για να μαλακώσουν οι τρίχες πριν ξεκινήσει η όλη τελετουργία είναι must. Τέλος, μην ξεχάσετε όταν ολοκληρώσετε το ξύρισμα να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό ή καταπραϋντικό βάλσαμο (after shave).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved