Αναρωτιέσαι ακόμη γιατί δεν κρατάει πολύ η κολόνια σου;

Ανακαλύψαμε το λόγο που το άρωμα σου εξατμίζεται πολύ γρήγορα από το δέρμα σου.

Το να βρεις το ιδανικό άρωμα, αυτό που θα αρέσει πρώτα σε σένα και μετά στην κοπέλα σου, αυτό που δεν θα είναι ούτε πολύ έντονο αλλά ούτε θα εξαφανίζεται μετά από λίγη ώρα, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν όμως βρεις το κατάλληλο, αυτό που ταιριάζει με το δέρμα σου και αυξάνει τη γοητεία σου, συνήθως παραμένεις πιστός σε αυτό. Τουλάχιστον αυτό κάνουν οι περισσότεροι άντρες.

Τι παίζει, όμως, όταν από κάποια στιγμή και μετά το άρωμα, που κάποτε σου ταίριαζε τέλεια, πλέον μοιάζει σαν να έχει χάσει την αίγλη του πάνω σου;

Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που μας οδηγούν στο να αγοράσουμε ένα νέο άρωμα. Γιατί το άρωμά σας δεν κρατάει πολύ;

 

 
 

Υπάρχει ο ενθουσιασμός όταν επιτέλους μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την αγορά του αρώματος που είναι στη λίστα επιθυμιών σας για όσο καιρό μπορείτε να θυμηθείτε.

Υπάρχει το συναίσθημα της προσμονής του πως θα το βάλετε στο δέρμα σας και αν οι άνθρωποι που θα συναντήσετε θα το λατρέψουν και πιθανώς να σας συγχαρούν για αυτό.

 

 
 

Και… κάποιες φορές, υπάρχει η απογοήτευση που οι περισσότεροι από εσάς έχετε βιώσει, όταν ένα άρωμα δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες σας και έχει εξατμιστεί προ πολλού πριν καν προλάβετε να παινευτείτε για αυτό στους φίλους σας. Όσο κι αν θα θέλαμε η διαδικασία της επιλογής, της αγοράς και της εφαρμογής του νέου σας αρώματος να είναι μια συναρπαστική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια, κάποια αρώματα απλώς δεν κρατάνε όσο άλλα.

Παρακάτω θα μάθεις μερικές από τις πιο πιθανές αιτίες και τους λόγους για τους οποίους το αγαπημένο σου άρωμα δεν σου πάει πια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved