Πώς θα δείχνεις πιο γοητευτικός όσο μεγαλώνεις

Η γοητεία στον άντρα καλλιεργείται με το χρόνο.

Η γοητεία στον άντρα είναι κάτι που μπορεί να καλλιεργηθεί σίγουρα.

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, η γοητεία που ασκείς στους γύρω σου δεν αποτελεί τόσο ένα έμφυτο ταλέντο όσο μια δεξιότητα που καλλιεργείται. Μπορεί να σου φαίνεται απίστευτο αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

Αναρωτιέσαι πώς; Σίγουρα πρέπει να μελετήσεις λιγάκι πάντως. Θέλεις να δεις τον τρόπο που θα το κάνεις.

Θέλεις λοιπόν να δείχνεις πιο γοητευτικός; Για αρχή, σταμάτα να σκέφτεσαι όλη την ώρα πώς θα περνιέσαι για πιο «γοητευτικός» και «ενδιαφέρων» τύπος. Πρέπει να είσαι ταυτόχρονα ο εαυτός σου αλλά να είσαι τελικά και γοητευτικός. Σου ακούγεται δύσκολο; Δεν είναι, θέλει απλά προπόνηση.

 

 
 

Βλέπεις, μόνο αν σταματήσεις να υπεραναλύεις τα πάντα και να σκέφτεσαι υπερβολικά το εν λόγω θέμα, θα μπορέσουν οι γύρω σου να καταλάβουν ή, ακριβέστερα, να αισθανθούν το πόσο «αυθεντικός» είσαι και κατόπιν να επιδιώξουν να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα.

 

 
 

Και, μια και το 'φερε η κουβέντα, αποδέξου και το εξής: ότι όσο σκληρά κι αν προσπαθείς και όσο πολύ κι αν το θέλεις, δεν είναι ποτέ δυνατό να αρέσεις σε όλους.

Στο παρακάτω άλμπουμ σου δίνουμε ορισμένες tips για το πώς θα δείχνεις πάντα γοητευτικός:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved