Πώς θα ξυρίσεις μόνος το κεφάλι σου χωρίς να πας στον μπαρμπέρη

Υπάρχει τρόπος απλά θέλεις τα κατάλληλα εργαλεία.

Το να ξυρίσεις το κεφάλι σου δεν είναι κάτι που δεν το κάνουμε εμείς οι άντρες. Μπορεί να έχεις βαρεθεί τη ζωή σου, μπορεί να έχεις κουραστεί να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη. Δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει. Πρέπει όμως να ξέρεις πως να το κάνεις γιατί είναι ένα task που χρειάζεται υπομονή και τρόπο.  

Το ξυρισμένο κεφάλι είναι ένα τολμηρό αλλά κλασικό look. Είτε το δοκιμάζετε για πρώτη φορά είτε όχι, μπορείτε να πετύχετε και να διατηρήσετε την εμφάνιση και την αίσθηση που επιθυμείτε, χάρη στα εργαλεία που ας προσφέρει πλέον η βιομηχανία.

Αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία τότε αυτό που σου μένει είναι ο τρόπος που γίνεται σωστά. Αν δεν ξέρει πως να ξυρίσεις το κεφάλι σου τότε πρέπει να δώσεις βάση.

 

 
 

Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άντρες τόσο τυχεροί ώστε να έχουν πλούσια μαλλιά. Από το να προσπαθείς όμως καθημερινά να βρεις τρόπους για να καλύψεις τα κενά που έχεις στα μαλλιά σου είναι προτιμότερο να ξυρίσεις το κεφάλι σου.

Είναι ένα στυλ που μπορείς να το υποστηρίξεις μόνος σου χωρίς να πας στον κουρέα. Αν μάθεις να το κάνεις τότε δεν θα χρειάζεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο το εργαλείο που τα ξυρίζεις. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω για να επιλέξεις.

 

 
 

Το ξυρισμένο κεφάλι είναι ένα διαχρονικό στυλ, σκέψου πόσοι άντρες υπάρχουν με ξυρισμένο κεφάλι αυτή τη στιγμή στην showbiz για τους οποίους κόβει φλέβες όλο το γυναικείο κοινό.

Διάβασε στο παρακάτω άλμπουμ τι θα χρειαστείς για να ξυρίσεις το κεφάλι σου σωστά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved