Μήπως το «ακούρευτο» στυλ των 80s ήρθε ξανά στη μόδα;

Bradley Cooper είσαι.

Όταν κάνεις μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας συναντάς εκατοντάδες πιτσιρικάδες (και μη) με μαλλιά φράντζα στην πένα, με χωρίστρα «σβησμένη» με μοιρογνωμόνιο και χάρακα στο μπαρμπέρικο, με σβέρκο ξυρισμένο λες κι είναι ο Άρθουρ Σέλμπι από το Peaky Blinders.

Τι γίνεται όμως με εσένα τίμιε τριαντάρη που θες να αφήνει λίγο μαλλάκι παραπάνω; Το δικαιούσαι ή κινδυνεύεις να τιμωρηθείς από την αόρατη fashion police που παραμονεύει να σε συλλάβει για έγκλημα κατά του hairstyle;

Brad Pitt

Μη φοβού! Τον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνονται τα κρούσματα σταρ του Χόλιγουντ που αφήνουν περήφανες χαίτες, ακούρευτες φαβορίτες και γενικά ένα στυλ μαλλιού που παραπέμπει σε 80s ροκάδες. Μπορείς να δεις τη φωτό το Μπραντ Πιτ με τα ίδια σου τα μάτια εάν δεν μας πιστεύεις. Ή του Κρίστιαν Μπέιλ αν συνεχίζεις να είσαι άπιστος Θωμάς.

Christian Bale

Στην Αμερική έχουνε δώσει την πολύ ταιριαστή ονομαστία “bro flow” στο εν λόγω στυλάκι. Αν όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που το έχει αναγάγει σε τέχνη αυτός είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ, αυτός ο άρχοντας του coolness. Τσέκαρε λοιπόν μερικές μεγάλες στιγμές «μαλλιού», αν θες να το ζεις κι εσύ στα στενά των 80s όπως ο Μπράντλεϊ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved