Μαθήματα ανδρικής περιποίησης από 4 διάσημους άντρες

Trimming α λα Χιου Τζάκμαν έχεις δοκιμάσει;

Όλοι οι σπουδαίοι εκεί έξω, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή με άνεση. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά και ρουτίνα. Και όχι μόνο στα δύσκολα, αλλά και στα απλά βασικά πράγματα. Όσον αφορά το κομμάτι της εμφάνισης, μπορεί να μην χαρακτηρίζει έναν άντρα αλλά σίγουρα του προσδίδει κύρος. 

Οι παρακάτω 4 μπορεί να είναι φτασμένοι στον τομέα τους, αλλά μας βοήθησαν να καταλάβουμε ότι ειδικά η αντρική περιποίηση, χρειάζεται κόπο και ρουτίνα ώστε να μπορέσει να σε βοηθήσει με τον τρόπο της στα καθημερινά σου ανδραγαθήματα. 

Ακολουθούν μερικές συμβουλές από 4 φτασμένους και κορυφαίους άντρες.

 

H ρουτίνα του Μέσι πριν τον αγώνα

Lionel Messi

Άλλος πηγαίνει στο γραφείο και άλλο στο γήπεδο. Όλοι μία δουλειά κάνουμε δηλαδή και κοιτάμε να είμαστε στην εντέλεια. Ο Μέσι είναι ο τύπος που δεν κοιτάει μόνο να είναι καλοσιδερωμένη η  φανέλα του. Θα καθαρίσει τις αντιαισθητικές τρίχες γύρω από το λαιμό, θα φτιάξει το μαλλί του πριν από κάθε αγώνα και θα φροντίσει να αντιμετωπίσει εμφανισιακά το παιχνίδι, με την ίδια σοβαρότητα που θα αντιμετώπιζε ένας CEO το meeting του. Δεν έχει σημασία λοιπόν η δουλειά που κάνεις αλλά η περιποίηση που κάνεις γι’ αυτή. Και ο Μέσι δεν δίνει κύρος μόνο με τα γκολ του.

 

Αποδέξου το γκρι όπως ο Μπάρακ Ομπάμα

barack obama

Ο Τζόνσον έκρυβε τις άσπρες τρίχες στους κροτάφους, κουρεύοντας τις κοντές. Ο Μπους ο πρεσβύτερος, τα έβαφε. Ο Ομπάμα από την δική του πλευρά, δεν φοβήθηκε ποτέ να γίνει ένας γκρίζος γερόλυκος.  Δεν είναι μόνο το κλισέ του ότι το γκρι προσδίδει γοητεία και κύρος . Είναι κυρίως ότι η αποδοχή της κατάστασης, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τον τρόπο με τον οποίο σε αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι. Για άντρες που δεν κρύβονται πίσω από τα δάχτυλο τους και αφήνουν την ηλικία τους να εξελιχθεί με τον πιο φυσιολογικό τρόπο. Ακόμη και αν δεν είναι Πρόεδροι των ΗΠΑ.

 

Να τιμάς το trimming όπως ο Χιου Τζάκμαν

hugh jackman

Αν εξαιρέσεις τις γενειάδες που άφησε για το Logan, ο Τζάκμαν είναι ο τύπος που του αρέσει να κρατάει μία βασική αρχή στα γένια του: ότι πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος για λίγο trimming. Και το λες και τίμιο γιατί κάποιοι κουραζόμαστε από την πολλή τρίχα στα γένια. Σε κάθε περίπτωση, εδώ και αρκετά χρόνια, το ξύρισμα 3 ημερών του Τζάκμαν τον έχει κάνει διάσημο στις δημόσιες εμφανίσεις του. Είναι ο celebrity που δεν πρόκειται ποτέ να αμελήσει την περιποίηση στα γένια, μιας και αντιμετωπίζει το ξύρισμα σαν ιεροτελεστία. Μιμήσου τον. Αξίζει.

 

Η γενειάδα θέλει φροντίδα όπως την κάνει ο Μπράντλεϊ Κούπερ

bradley cooper

Στην περίπτωση ωστόσο που δέχεσαι την πρόκληση της παχιάς και επιβλητικής γενειάδας, θυμήσου πως και αυτή έχει τους δικούς της κανόνες. Αυτό σημαίνει ότι οι τρίχες γύρω από τον λαιμό φεύγουν πάντα, ότι χρειάζεται τριμάρισμα σε όλες τις «ατίθασες» ου πετάγονται περισσότερο από τις άλλες και πως το γένι θέλει το ίδιο λούσιμο που απαιτούν και οι τρίχες στο κεφάλι σου. Και όλα καλά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved