Ξεκίνα τη μελέτη, ήρθε η ώρα να καταλάβεις ποια είναι τα σωστά κουρέματα.

Όταν πρόκειται για μοντέρνα στυλ κουρέματος για άνδρες, τα κοντά μαλλιά θα είναι πάντα μια μοντέρνα και ευέλικτη εμφάνιση. Δεν είναι όμως το μοναδικό στυλ το κοντό. Υπάρχουν τόσες και τόσες επιλογές εκεί έξω που δεν έχεις ιδέα.

Τα κοντά κουρέματα είναι χαμηλής συντήρησης, καθαρά και απλά στο χτένισμα, δίνοντας στους άντρες ένα κομψό κούρεμα που ταιριάζει καλά με όλους τους τύπους μαλλιών. Υπάρχουν όμως και τα πιο περίπλοκα κουρέματα που μπορούν να σου χαρίσουν περισσότερο στυλ και τύπο.

 

 
 

Με ένα fade ή flat μπορείς να κάνεις πολλά, αν όμως μάθεις να το συνδυάσεις και με κάτι πιο σπάνιο τότε είσαι σε καλό δρόμο, υπάρχουν πολλά υπέροχα κοντά ανδρικά χτενίσματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Δεν υπάρχει τελειωμός στο τι μπορείς να κάνεις με τα μαλλιά σου.

Μερικοί άντρες θα θέλουν ένα buzz ή crew cut με taper fade για να δημιουργήσουν ένα πολύ κοντό χτένισμα για τη δουλειά, ενώ άλλοι μπορεί να προτιμούν μια χαίτη ή να χαλαρώνουν με ένα undercut για να αποκτήσουν ένα μοντέρνο και πιο extreme στυλ.

Με τόσα πολλά διαφορετικά κοψίματα και μήκη, μπορεί να είναι μια πρόκληση η επιλογή του τέλειου κοντού χτενίσματος.

Δες παρακάτω τι μπορείς να κάνεις με τα μαλλιά σου σήμερα:

Short Cuts:

Τα κοντά μαλλιά είναι πάντα πιο εύκολα για όλους. Μπορείς όμως την ίδια στιγμή να έχεις κι ένα συκγεκριμένο στυλ που θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός.

Δες εδώ μερικά παραδείγματα:

 

 

Medium Cuts:

Τώρα πάμε σε κάτι λίγο πιο πολύπλοκο. Είναι κουρέματα που θέλουν λίγο παραπάνω περιποίηση και ασχολία από εσένα σε καθημερινή βάση. Σου δίνουν όμως αμέσως αυτό το κάτι που δεν το έχει το πιο κοντό κούρεμα.

Δες εδώ για τι πράγμα μιλάμε:

 

 

Long Cuts:

Τα πιο μακριά κουρέματα σίγουρα είναι και πιο δύσκολα στη συντήρηση τους. Αν όμως κάνεις ένα τέτοιο κούρεμα δύσκολα πηγαίνεις πίσω στο πιο απλό. Είναι κουρέματα που τα έχουν λίγοι εκεί έξω. 

Δες εδώ παραδείγματα:

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved