Ο διάσημος ηθοποιός μας δίνει τα φώτα του για να μάθουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.

Από τότε που ο διάσημος ηθοποιός έκανε την μεγάλη του επιτυχία με το ρόλο του στο καταπληκτικό εκείνο Donnie Darko, έχει για τα καλά θέσει τις βάσεις για το ανδρικό σύγχρονο στυλ των ημερών μας. Όλοι μας πλέον βλέπουμε τις ταινίες του Jake Gyllenhaal και μπορούμε να πούμε πως κάθε του εμφάνιση μας εμπνέει.

Η κάθε του αποστολή στην οθόνη είναι ένα κλασικό παράδειγμα για το πώς ένας άνδρας μπορεί να έχει στυλ αν περιποιείται κατάλληλα τον εαυτό του. Από τον champion boxer στο Southpaw, στον creepy photojournalist του Nightcrawler ή στον Mysterio, του Spiderman, ο Gyllenhaal μπορεί να μας μάθει πώς να λάμπουμε σε κάθε μας εμφάνιση.

Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο ποιοτικές κρέμες προσώπου:

 

 

Αυτό μας δείχνει πως αν περιποιείσαι κατάλληλα τον εαυτό σου τότε σίγουρα αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην καριέρα σου, σε ό,τι κι αν κάνεις. "Πάντα προσπαθώ να έχω υγρό δέρμα στο πρόσωπο μου γιατί σε όλα τα γυρίσματα είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί το πρόσωπο σου σε καλή κατάσταση. Θεωρώ πως το να περιποιηθώ τον εαυτό μου είναι ένας ανώτερος τρόπος έκφρασης που πάει μαζί με την υποκριτική", αναφέρει ο Jake. 

 

 
 

Πλέον ο Jake Gyllenhaal μπορεί να είναι περήφανος για την ταινιογραφία του και εμείς στηρίζουμε την κάθε του εμφάνιση. Τι βρίσκεται όμως πίσω από αυτή την εμφάνιση; Φυσικά μία ανδρική περιποίηση που δεν χάνει σε τίποτα. Δέρμα, μάτια, σώμα. Διατροφή, γυμναστική και καλή ψυχολογία. Εμείς όμως θα επικεντρωθούμε στην περιποίηση του σώματος.

 

 
 

Πρόσωπα και μάτια, η εικόνα του άντρα

Πρέπει ιδιαίτερα να προσέξουμε το πρόσωπο μας. Ο Gyllenhaal μας προτείνει τα δικά του προϊόντα κι εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε αν όντως ταιριάζουνε σε εμάς. Αν κρίνουμε από τον τόνο του δέρματος του μπορούμε να πούμε πως ταιριάζουν στα περισσότερα είδη ανδρικού προσώπου. Κάποιες κρέμες προσώπου είναι αναγκαίες, όπως αναφέρει ο ηθοποιός, με αυτές μπορείς να έχεις το δέρμα σου πάντα υγρό έτσι ώστε να μην κάνει ρυτίδες τόσο εύκολα.

 

 
 

Υγεία του δέρματος γύρω από τα μάτια

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο και μία κρέμα ματιών αυτό που κάνει είναι να το προστατεύει από την γήρανση. Εμείς ανακαλύψαμε ποιες είναι οι κρέμες που χρησιμοποιεί ο Jake για τα μάτια του μετά από ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυρισμάτων.

Δες εδώ μερικές από τις κρέμες ματιών που χρησιμοποιεί ο Jake:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved