Μερικοί από εμάς θέλουν πάντα το καλύτερο κι αυτό φαίνεται κι από τη μυρωδιά.

Όλοι γνωρίζουμε πως το να πάρεις ένα ακριβό προϊόν καμιά φορά δεν σημαίνει πως αγοράζεις και κάτι καλό και ποιοτικό. Αυτό σίγουρα ισχύει στην αγορά των ανδρικών αρωμάτων. Σε ένα χώρο που η ετικέτα πρέπει να είναι επώνυμη για να θεωρηθεί και καλή, μπορεί καμιά φορά να παγιδευτείς και να αγοράσεις κάτι που στην ουσία δεν σου πάει σαν άρωμα.

 

 
 

Το καλό όμως με το να επενδύσεις σε ένα πιο ακριβό και luxury άρωμα είναι πως αυτά τα προϊόντα φτιάχνονται σε πολύ περιορισμένο αριθμό και σίγουρα αν πάρεις ένα τέτοιο μαγικό μπουκαλάκι ίσως και να μην πέσεις ποτέ σε κάποιον άλλο που να μυρίζει σαν κι εσένα.

Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο luxury επιλογές σε ανδρικά αρώματα: 

 

 

Ένας άλλος λόγος για να έχεις στην συλλογή σου ένα luxury άρωμα είναι πως οι εταιρίες που κατασκευάζουν αυτά τα σπέσιαλ αρώματα είναι μετρημένες στα δάχτυλα κι επίσης χρησιμοποιούν τα πιο καλά και σπάνια υλικά για να φτιάξουν τα αρώματα τους.

 

 
 

Επίσης μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα αρώματα που φοράμε τόσα χρόνια. Σίγουρα μπορεί με αυτά να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια από την άλλη όμως κάτι νέο και πιο πολυτελές ίσως μας δώσει ένα self confidence boost.

Αν λοιπόν δεν θέλεις να μυρίζεις όπως μυρίζουν όλοι γύρω σου, αν δεν θέλεις το άρωμα σου να είναι κομμάτι του εμπορικού mainstream τότε ίσως θα πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά για τα παρακάτω αρώματα που θα δεις. Είναι σίγουρα αρώματα που θα μείνουν για πάντα δίπλα σου αν τα συμπαθήσεις.

Δες εδώ μερικές πιο luxury επιλογές αρωμάτων:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved