Οι Ρώσοι μάλλον έφτιαξαν το πιο αντρικό aftershave όλων των εποχών

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου stealth Sukhoi Su-75, έφτιαξαν κι ένα aftershave το οποίο μυρίζει ακριβώς όπως το cockpit του αεροπλάνου.

Οι Ρώσοι είναι πολύ περήφανοι για την πολεμική τους βιομηχανία και δεν χάνουν ευκαιρία να το αποδεικνύουν. Είναι αμέτρητες οι φορές που μπλέκουν τανκς, διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους και μαχητικά αεροπλάνα με pop αναφορές για να φτιάξουν κάτι που τις περισσότερες φορές μοιάζει ακατανόητο στη Δύση.

Αυτή τη φορά όμως η πατρίδα του μεγαλύτερου όπλου μαζικής καταστροφής, δηλαδή του AK-47, ξεπέρασε και τον εαυτό της παρουσιάζοντας το πρώτο aftershave που μυρίζει όπως ακριβώς το cockpit του νέου αποκτήματος της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας. Το παρατσούκλι του νέου Sukhoi Su-75 είναι Checkmate, δηλωτικό των προθέσεών του, και αυτό είναι και το όνομα του νέου aftershave. 

 

 

Μάλιστα τόσο πίσω από το Su-75 όσο και πίσω από το aftershave βρίσκεται ο ίδιος κολοσσός, η Rostec. To Su-75 είναι ένα μαχητικό 5ης γενιάς το οποίο αναμένεται να βρεθεί στους αιθέρες το 2023. Μπορεί να ταξιδεύει με 1,8 φορές την ταχύτητα του ήχου, έχει εμβέλεια δράσης 3.000 χλμ και μπορεί να φορτώσει μέχρι 7,4 τόνους βλημάτων, πυραύλων και λοιπών καλουδιών. Φυσικά είναι και τεχνολογίας stealth.

Από την άλλη το ομώνυμο aftershave λένε ότι έχει αρώματα από τα υλικά που μπορεί να βρει κάποιος στο cockpit ενός τέτοιου μαχητικού. Δηλαδή έχει τόνους δέρματος, μετάλλου και γυαλιού. Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί δεν το έβγαλαν εντελώς άοσμο και να πουν ότι έχει μυρωδιά stealth, αλλά φαίνεται ότι οι Ρώσοι μαρκετίστες έχουν ακόμα πολλά να μάθουν από τη Δύση. 

 

 

Στο βίντεο της παρουσίασης και των δύο Checkmate η φωνή είναι πολύ υποβλητική και είναι πολύ πιθανό να εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο έντασης που καλλιεργείται αυτές τις μέρες στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία, αλλά και στα ουκρανορωσικά σύνορα. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved