Ώστε το πήρες απόφαση να κάνεις laser;

Φυσικά και δεν είναι ντροπή, απλά είναι καλό να ξέρεις κάποια πράγματα πριν ξεκινήσεις.

Ξέχνα τις ατάκες βγαλμένες από τα 80s ότι η τρίχα είναι η αρχοντιά. Δεν ξέρουμε τι γνώμη είχε για αυτή η νεολαία της εποχής -άλλωστε μιλάμε για πολύ μαλλί εκείνη την περίοδο- αλλά στον 21ο αιώνα με την τεχνολογία στο μέρος μας τα πράγματα είναι απλά: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρείσαι αν δεν το θέλεις. Ειδικά με τα κεριά που έχεις δει πως μπορεί να καταλήξουν...

 

 

Τι πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις

Το laser χρησιμοποιεί ένα ειδικό φως που μετατρέπεται σε θερμότητα και στη συνέχεια διοχετεύεται στο θύλακα της τρίχας. Η θερμότητα ουσιαστικά καταστρέφει τον θύλακα, άρα καταστρέφεται και η τρίχα. Με λίγα λόγια, τέρμα η τριχοφυΐα σε ανεπιθύμητα μέρη όπως είναι στο σβέρκο και στα πλάγια μέρη της πλάτης.

Πώς θα προετοιμαστείς

Αρχικά πρέπει να ξυρίσεις την περιοχή πριν κάνεις την επίσκεψη. Έχε στο νου ότι για να ξεφορτωθείς ολοσχερώς τις τρίχες, ίσως χρειαστεί να κάνεις πάνω από μία επίσκεψη στον δερματολόγο ή στο κέντρο αισθητικής. Αν είσαι από εκείνους που κάνουν solarium και χρησιμοποιούν λοσιόν (ελπίζουμε όχι), να ξέρεις πως πρέπει να τα σταματήσεις.

Τι έχεις να περιμένεις

Το δέρμα σου θα γίνει και λείο μόλις ξεφορτωθείς τις τρίχες. Για περιοχές όπως οι μασχάλες, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστείς πολλές συνεδρίες. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την πλάτη.

 

 

Και ένα μεγάλο όχι στο παρακάτω…

Ακόμη και αν έχεις το κλασσικό πρόβλημα στα φρύδια (μονόφρυδος δηλαδή), καλύτερα να επισκεφθείς μία αισθητικό και να επενδύσεις στα τσιμπιδίκια. Δεν είναι πως δεν μπορείς να κάνεις laser, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved