Αν κοπώ στο ξύρισμα και βιάζομαι για ραντεβού πως μπορώ να το σώσω;

Πώς θα αντιμετωπίσεις αυτό το πολύ συχνό πρόβλημα.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άντρα όταν βιάζεται και πρέπει να ξυριστεί; Να κοπεί από τη βιασύνη του με το ξυραφάκι και να αρχίσει να τρέχει αίμα.

Αν είσαι τύπος που απλώς ανοίγει τη βρύση, βρέχει το πρόσωπό του και ξυρίζεται, κάτι δεν κάνεις καλά. Οι πόροι στο δέρμα θα πρέπει να ανοίξουν και πώς θα το κάνεις αυτό; Πως μπορείς όμως να ξυρίζεσαι, είτε βιάζεσαι, είτε όχι και να μην κόβεσαι;

 

 

Μάλιστα, οι περισσότεροι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την… αιμορραγία, καταφεύγουν στο γνωστό κόλπο με το σαλιωμένο κομματάκι από χαρτί τουαλέτας. Κάποιοι, δε, μερικές φορές το ξεχνούν επάνω στο πρόσωπό τους.

 

 
 

Ναι το ξύρισμα είναι βαρετό αλλά άλλες φορές αναγκαστικό. Μπορεί να βιάζεσαι αλλά θέλεις να είσαι και στη τρίχα. Καμιά φορά όμως το γρήγορο φέρει κινδύνους. Έτσι μπορεί να κοπείς πάνω στη φούρια σου να πας στο ραντεβού.

 

 
 

Κακά τα ψέματα, το κόψιμο στο ξύρισμα αποτελεί έναν από τους πιο συνηθισμένους μπελάδες με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπο κάθε αρσενικό στην καθημερινότητά του.

Αναρωτιέσαι λοιπόν ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσεις σωστά το εν λόγω θεματάκι; Για αρχή, ξέχνα οριστικά τα τσιρότα ή, ακόμη χειρότερα, το χαρτί υγείας και τις χαρτοπετσέτες και εν συνεχεία, ακολούθησε τα εξής απλά βήματα.

Δες τι πρέπει να κάνεις αν κοπείς στο ξύρισμα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved