Γιατί οι γυναίκες γοητεύονται από τους άντρες με γκρίζα μαλλιά;

Ακόμα αγχώνεσαι ότι είναι σημάδι γήρατος;

Όλα ξεκίνησαν γύρω στο 2010 και τη μόδα που κυριάρχησε ανάμεσα στις γυναίκες που αναζητούσαν την ωριμότητα στους άντρες που είχαν αρκετά χρόνια περισσότερα από αυτές. Αυτό το daddy kink ήταν απλά μια μόδα της εποχής τότε που τα dating apps μπήκαν δυναμικά στη ζωή μας και μοιραία έδωσαν έδαφος για πειραματισμούς και νέες υποκατηγορίες dating. 

Οι μόδες όμως έρχονται και παρέρχονται, νέα kinks ξεφυτρώνουν στο tinder και αυτό που κάποτε ήταν hot, τώρα είναι not. Ένα όμως ήρθε για να μείνει και δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία, τα γκρίζα μαλλιά. Δεν έχει σημασία αν είσαι λίγο πριν τα 30 ή μετά τα 50, αν έχεις άσπρες τρίχες στα μαλλιά, αυτόματα ανεβαίνεις μερικές κλάσεις πάνω σε ποθητότητα.

 

 

Για κάποιους η απώλεια του χρώματος στις τρίχες είναι το πρώτο σημάδι του γήρατος, κάτι που φέρνει μαζί του και ένα αίσθημα ανασφάλειας, κάτι που δεν έπρεπε να υπάρχει. Είναι άλλο πράγμα η ωριμότητα και άλλο πράγμα τα γηρατειά, κάτι που οι γυναίκες το ξέρουν πολύ καλά. 

Ζούμε στην εποχή που οι σχέσεις γίνονται πολύ πιο ουσιαστικές κι ας νομίζουμε ότι η εποχή ευνοεί τις ευκαιριακές σχέσεις. Το περιβάλλον μας, από το επαγγελματικό, μέχρι πχ την πανδημία, ευνοεί την αβεβαιότητα και τη ρευστότητα. Για να αποκατασταθεί η ισορροπία, όλοι και όλες ψάχνουν σύντροφο με χαρακτηριστικά που αναπληρώνουν αυτή την αβεβαιότητα. 

 

 

Τα άσπρα μαλλιά έχουν συνδεθεί από τα πολύ παλιά χρόνια με την περίοδο της πραγματικής ενηλικίωσης του άντρα, όχι τη σωματική, αλλά την πνευματική. Είναι κάπως σαν να συνδέεται κάπως το γεγονός ότι πήζει το μυαλό του αφού χάσουν οι τρίχες τη χρωστική τους. Αυτό λειτουργεί ενστικτωδώς για τις γυναίκες. Ο άντρα με άσπρες τρίχες είναι πιο σοβαρός και έχει περισσότερες πιθανότητες να στεριώσει σε μια σταθερή σχέση. 

 

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτό το έχουν καταλάβει και οι εταιρείες καλλυντικών και ειδών περιποίησης. Εκεί που κάποτε βρίσκαμε χρωμοσαμπουάν, καραμπογιές και κομοδινί βαφές για άντρες, τώρα πια βρίσκουμε προϊόντα που βάφουν επίτηδες γκρι τα μαλλιά των αντρών, επιταχύνοντας τη ροή του χρόνου από το τριχωτο της κεφαλής. Επίσης βρίσκουμε περισσότερα και ποιοτικότερα προϊόντα περιποίησης για τα γκρίζα μαλλιά. Ειδικά shampoo και conditioner εξασφαλίζουν ότι τα λευκά θα παραμείνουν λευκά και δεν θα κιτρινίσουν. Γιατί ο άντρας με γκρίζα μαλλιά δεν αποστρατεύεται από το ερωτικό παιχνίδι, μόλις ξεκινά να παίζει την μεγάλη μπάλα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved