Nuxe Rêve: Η σειρά που πρέπει να της κάνεις δώρο για να τη χρησιμοποιείς και εσύ

Μία σούπερ ευωδιαστή σειρά περιποίησης σώματος με το πιο αναζωογονητικό άρωμα, που θα θέλεις να μυρίζεις επάνω της αλλά και επάνω σε εσένα!

Για τη Nuxe, η περιποίηση της επιδερμίδας, και κυρίως η περιποίηση του σώματος, δεν έχει στην πραγματικότητα φύλο. Είναι η ώρα που αφιερώνουμε στον εαυτό μας για να χαλαρώσουμε, να αναζωογονηθούμε και να φρεσκάρουμε το σώμα και το πνεύμα μας. Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τη σειρά Rêve de thé της Nuxe.

NUXE ADV1

 

Με το εκχύλισμα του πράσινου τσαγιού σαν βασικό της συστατικό, η σειρά Rêve de thé της Nuxe, αποτελείται από μία γκάμα προϊόντων που μπορεί να χρησιμοποιήσει εκείνη αλλά και εσύ. Από το αφρόλουτρο και το scrub, ως την  κρέμα σώματος και το αποσμητικό, η σειρά περιποίησης σώματος Rêve de thé της Nuxe, οριακά θα σε κάνει να μην θέλεις να τη μοιραστείς.

Η σειρά αποτελείται από έξι προϊόντα (περισσότερα από όσα έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς), τα οποία έρχονται για να σου προσφέρουν ενυδάτωση, φροντίδα, χαλάρωση, αναζωογόνηση αλλά και τόνωση. Διάβασε και θα καταλάβεις…

nuxe1

Body Scrub Nuxe, Rêve de thé, Revitalising Granular Scrub

Mε εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και κόκκους μπαμπού. Η υφή του μοιάζει με θρυμματισμένο πάγο και έτσι, αναζωογονεί άμεσα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και προσφέροντας μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. 

 

Συσφικτική κρέμα Nuxe, Rêve de thé, Toning Firming Cream

Περιέχει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (βάση όλης της σειράς) και σίκαλή. Δημιουργεί μία πρωτόγνωρη αίσθηση ρίγους που θα εθίσει εσένα και εκείνη. Εγγυημένα.

nuxe creme

Shower Gel Nuxe, Rêve de thé, Revitalizing Shower Gel

Δημιουργεί έναν πλούσιο αφρό και σε αναζωογονεί το πρωί, ενώ σε χαλαρώνει το βράδυ. Είναι το τέλειο αφρόλουτρο με λίγα λόγια.

Body Milk Nuxe, Rêve de thé, Revitalising Moisturising Milk

Ενυδατώνει αποτελεσματικά και απορροφάται άμεσα, έτσι ώστε να μπορείς να ντυθείς αμέσως.

nuxebody

Body Spray Nuxe, Rêve de thé, Exalting Fragrant Water

Περιέχει όλες τις αναζωογονητικές νότες του πράσινου τσαγιού, τις νότες από ραβέντι, μόσχο και ξύλα.

Αποσμητικό Nuxe, Rêve de thé, SereniTEA 24H Fresh-Feel Deodorant

Ένα αποσμητικό, που μυρίζει τέλεια και σε προστατεύει για 24 ώρες χωρίς να αφήνει σημάδια στα ρούχα.

nuxe323

Ξέρω όμως τι σκέφτεσαι… Πώς μυρίζει και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις και εσύ αν η μυρωδιά της είναι… γυναικεία. Ε λοιπόν, μάθε ότι δεν έχει γυναικεία μυρωδιά αλλά μυρωδιά φρεσκάδας!

Η αρωματοποιός Irène Farmachidi συνδύασε φρέσκες νότες πράσινου τσαγιού με νότες από ραβέντι, μία ιδέα από μόσχο και λίγο άρωμα ξύλων, ώστε να δημιουργήσει ένα αναζωογονητικό, ονειρεμένο άρωμα χωρίς φύλο.  

nuxe oil

Αυτό που σου προτείνουμε λοιπόν, είναι να κάνεις δώρο όλη τη σειρά στην καλή σου για να μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις και εσύ και… Αν είσαι single, κάνε τη δώρο στον εαυτό σου.

Ανακάλυψε την εμπειρία Nuxe στο κοντινότερο σημείο πώλησης 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved