Το πρωινό grooming πρέπει να σου γίνει συνήθεια και προτεραιότητα

Αν θέλεις να είσαι πάντα υγιής πρέπει να κάνεις αυτή τη ρουτίνα το πρωί.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αυτή είναι η φράση που ακούμε από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μας και ίσως η πιο σοφή συμβουλή που έχεις λάβει από τον παππού σου (ή τον πατέρα σου τέλος πάντων).

Η αλήθεια είναι ότι αν δώσουμε βάση στην πρωινή μας καθημερινότητα, μπορούμε να καλυτερεύσουμε το σώμα μας, καθώς και την όψη του δέρματός μας. Από τις συνήθειες αυτές δεν θα μπορούσε φυσικά να εξαιρεθεί η καλλυντική περιποίηση του σώματος και του προσώπου.

 

 

Είτε ξυπνάς το πρωί και αισθάνεσαι σαν να έχεις σηκωθεί από χειμερία νάρκη, είτε τα μάτια σου ανοίγουν με το πρώτο φως του ήλιου και είσαι έτοιμος να αδράξεις τη μέρα, υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν οι άντρες πριν από τις 10 π.μ. για να είναι υγιείς, και είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανδρών που επισκέπτονται τακτικά το γυμναστήριο, πραγματοποιούν αποτρίχωση σε εξειδικευμένα ινστιτούτα και δεν διστάζουν να κάνουν ακόμη και διορθωτικές μικροεπεμβάσεις σε πλαστικούς χειρουργούς. Εμείς όμως αν κάνουμε κάθε πρωί τη ρουτίνα μας δεν θα χρειαζόμαστε τίποτα από αυτά.

 

 
 

Αν θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις μια πιο υγιή εκδοχή του εαυτού σου, χωρίς να πιεστείς ή να νιώσεις ότι μπαίνεις σε αυστηρό πρόγραμμα μπορείς να αφιερώσεις 4 εβδομάδες για να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σωστά στο σώμα και το μυαλό σου κι αυτό πάντα με το σωστό groomig, έτσι θα καταφέρεις να μπεις σε τέτοιο state of mind που από εδώ και πέρα θα προσέχεις τον εαυτό σου χωρίς να είσαι σε κάποιο βαρετό πρόγραμμα.

Η σημερινή εποχή θέλει τον άνδρα δραστήριο σε πολλαπλά επίπεδα, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική του εικόνα και προσέχοντας ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση.

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις κάθε πρωί για να είσαι υγιής:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved