Η αραίωση δεν πτόησε ποτέ κανέναν άντρα σίγουρο για τον εαυτό του

Αν έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα δες πως το αντιμετώπισαν celebrities που δεν έκαναν εμφύτευση.

Το πρόβλημα με την αραίωση είναι ένα πρόβλημα που το έχουν πολλοί από εμάς. Δεν χρειάζεται όμως να μας κάνει να χαλιόμαστε μιας και είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να διορθωθεί με κάποιες συγκεκριμένες κομμώσεις και τρόπους. Επίσης πολύς κόσμος από την showbiz έχει αυτό το πρόβλημα και μάλιστα το κρύβει με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που κάνει τις ανδρικές περούκες, αγαπημένο αξεσουάρ των διασήμων του Hollywood στις οποίες καταφεύγουν για να κρύψουν οι διάσημοι την τριχόπτωση τους.

Δες εδώ κάποιους από αυτούς:

 

 

Από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους νοιάζει να το κρύψουν και ίσα ίσα το αναδεικνύουν κιόλας σαν κάτι το γοητευτικό. Ναι είναι αλήθεια μπορεί κάποιες γυναίκες να μην θέλουν έναν άνδρα που πάσχει από αραίωση, κάποιες άλλες όμως έχουν τρέλα με αυτό το μικρό ελάττωμα.

 

 
 

Οι celebrities μπορεί να έχουν πολλά χρήματα και επιρροή, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να αποφύγουν την τριχόπτωση και την φαλάκρα. Είναι κι αυτοί άνθρωποι με προβλήματα οπότε μπορούμε να μάθουμε από αυτούς.

 

 
 

Διάσημοι σε όλο τον κόσμο πειραματίζονται με όλων των ειδών τις ιδέες για να καλύψουν την τριχόπτωση που μπορεί να έχουν στα μαλλιά τους. Κάποιοι αντιμετωπίζουν τριχόπτωση λόγω ηλικίας, κάποιοι λόγω του τρόπου ζωής τους και κάποιοι άλλοι λόγω κληρονομικότητας.

Σε αυτό το άρθρο θα σας αναφέρουμε 6 διάσημους άντρες που παλεύουν με την τριχόπτωση ή την καράφλα και πώς το αντιμετωπίζουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved