Τα ανδρικά κουρέματα που θα κάνουν λίγο πιο αξιοπρεπές το 2022

Αν πρέπει να επιλέξεις άμεσα ένα κούρεμα πρέπει να δεις αυτά.

Αν νομίζεις πως έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάτι καινούριο με τα μαλλιά σου για το 2022 τότε πρέπει σίγουρα να διαβάσεις πιο κάτω.

Δώστε προσοχή στην υφή, το μήκος, τον τύπο των μαλλιών, το χρώμα και τα στυλ και ακολουθήστε πάντα αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά και άνετα. Το να επιλέξεις σωστά το κούρεμα σου είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό.

 

 

Ποια είναι η νέα τάση για το ανδρικό κούρεμα του 2022;

Σβησμένα fade από τη μια πλευρά με μάκρος στην άλλη, πιο έντονα fade στα πλάγια με κοντά μαλλιά, μάκρος στη φράντζα και κοντό καρέ σγουρό είναι μερικά από αυτά που είναι τάση για φέτος το χειμώνα. Όλα τα κουρέματα μπορούν να σε βοηθήσουν με το στυλ σου.

Δες εδώ κάποια από τα πιο ωραία κουρέματα: 

 

 

Για παράδειγμα το Medium Haircut for Male είναι μια εξαιρετική επιλογή για Ανδρικά κουρέματα για το 2021, για εσάς που αναζητάτε μια πιο «κλασσική» εμφάνιση με ένα πιο μοντέρνο αποτύπωμα, αυτή η επιλογή είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες, η οποία αποτελείται από μεσαία μήκη τα οποία όμως έχουν μια ατημέλητη υφή στις άκρες.

 

 
 

Υπάρχουν όμως κι άλλες επιλογές, για την ακρίβεια απεριόριστες.

Σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια καλή ματιά στα αντρικά κουρέματα που θα δείτε παρακάτω. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να επιλέξετε το νέο κούρεμα για το 2021.

Δες εδώ μερικά από τα πιο καλά κουρέματα για το 2022: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved