Τα ανδρικά κουρέματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στη ζωή σου

Αν αναρωτιέσαι ποιο κούρεμα δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στη ζωή τότε πρέπει να το διαβάσεις.

Είναι και κάτι μέρες όλοι μας δικαιούμαστε να μην έχουμε και το καλύτερο hairlook. Δεν δικαιολογείσαι όμως όταν συμβαίνει κάθε μέρα. Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με το κούρεμα σου ότι και να γίνει.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα χειρότερα ανδρικά κουρέματα που έχει δει η ανθρωπότητα, μέσα από παραδείγματα ανθρώπων που τα δοκίμασαν και μας άφησαν άφωνους.

 

 
 

Δεν μιλάμε για ένα κόψιμο που κατά λάθος πήγε στραβά, αλλά για προμελετημένο στυλιστικό έγκλημα το οποίο καταστρέφει το κεφάλι σου. Πραγματικά δεν πρέπει να τα κάνεις αυτά τα κουρέματα ποτέ. 

Δες εδώ μερικά από τα χειρότερα κουρέματα όλων των εποχών:

 

 

Πραγματικά αυτά τα κουρέματα δεν πρέπει ποτέ να τα κάνεις στη ζωή σου.

Ας δούμε τα πιο απαράδεκτα από αυτά χρησιμοποιώντας και λίγο χιούμορ, ελπίζοντας πάντα ότι δεν θα μας παρεξηγήσουν όσοι αναγνώστες τα έχουν κάνει ήδη. Με απλά λόγια είναι κουρέματα που το μόνο θα καταφέρουν είναι να σου χαλάσουν την εικόνα που τόσο καιρό έχεις φτιάξει.

 

 
 

Λύσεις υπάρχουν αλλά θέλουν μελέτη. Όπως και να έχει αυτά είναι τα κουρέματα που είδαμε κάποτε και στοιχειώνουν ακόμα τους χειρότερους μας εφιάλτες. Είναι κουρέματα που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία.

Δες εδώ μερικά από τα πιο χάλια κουρέματα εκεί έξω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved