Τι πρέπει να ξέρεις αν έχεις σκοπό να ξυρίσεις το κεφάλι σου

Αν ετοιμάζεσαι για extreme καταστάσεις τότε πρέπει να γνωρίζεις πώς να το κάνεις σωστά.

Καμιά φορά μπορεί να μας την βιδώσει και να θέλουμε να τα πάρουμε όλα με τη μηχανή. Αυτό έχει συμβεί και αν είμαστε ακόμη σε ηλικία που μας παίρνει, μπορεί και να ξανασυμβεί.

Από το ξεκίνημα του κόσμου, οι άνδρες συνήθιζαν να ξυρίζουν το κεφάλι τους για πολλούς λόγους (θρησκευτικούς, στρατιωτικούς, αισθητικούς κλπ.). Τώρα όμως δεν χρειάζεται και ιδιαίτερος λόγος για να το κάνεις.

 

 

Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάθε φορά που ένας άνδρας βρισκόταν με τη λεπίδα στο χέρι λίγο πριν την ολοκληρωτική αποψίλωση του τριχωτού της κεφαλής του, είχε ενδοιασμούς – σε κανέναν δεν αρέσει να δείχνει ολοκληρωτικά φαλακρός. Αλλά καμιά φορά είναι αναγκαίο. Κι όμως σε μερικούς πηγαίνει πολύ το πολύ κοντό μαλλί.

 

 
 

Ακόμη κι αν οι τρίχες ενός άνδρα δεν έχουν σημάνει γενική υποχώρηση, το ξυρισμένο κεφάλι αποτελεί μια επιλογή η οποία δίνει λύσεις σε ζητήματα όπως: ανανέωση, πρακτικότητα, εντυπωσιασμός. Ένα ξυρισμένο κεφάλι πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον.

Ένα λείο, γυαλιστερό και αρκετά εκκεντρικό look σού κερδίζει χρόνο και χρήμα από το κούρεμα, το λούσιμο και το φορμάρισμα συν του ότι σε κάνει να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο σωρό. Πραγματικά χωρίς πολλά μαλλιά η ζωή είναι διαφορετική.

 

 
 

Είναι μια δήλωση ακραίου καλλωπισμού, αρκετά trendy και ευρέως αποδεκτή ως κανόνας, ακόμη και στο γραφείο.

Δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις αν ξυρίσεις το κεφάλι σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved