Βασικά λάθη περιποίησης που κάνεις σύμφωνα με τις γυναίκες

Κι όμως οι γυναίκες ξέρουν καλύτερα από εσένα. 

Η ανδρική περιποίηση είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν ανθρώπους της πόλης κι όχι μόνο. Το να ξέρεις πως να το κάνεις είναι εάν πολύ μεγάλο προσόν για τον εαυτό σου και την αυτοπεποίθηση σου. Αν από την άλλη δεν έχεις ιδέα πως γίνεται τότε πρέπει να διαβάσεις πιο κάτω.

 

 

Πρέπει να μάθουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας γιατί κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει για εμάς. Εντάξει εκτός αν έχεις το χρήμα να πηγαίνεις σε όλα αυτά τα ινστιτούτα περιποίησης…τότε οκ πάμε πάσο. Σε αυτά τα μέρη όμως πληρώνεις πολλά χρήματα για να σου κάνουν κάτι που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου στο σπίτι.

 

 
 

Όσον αφορά την grooming ρουτίνα τους, πολλοί άνδρες δύσκολα αλλάζουν συνήθειες, που σημαίνει ότι δύσκολα παρατάς κάτι που κάνεις πολύ καιρό. Έτσι, εάν εξακολουθείς να βάζεις πολύ προϊόν στα μαλλιά σου για να ανταγωνιστείς έναν 11χρονο σε μια σχολική γιορτή, το μόνο που καταφέρνεις είναι η αλόγιστη σπατάλη του προϊόντος και φυσικά κάθε προσπάθεια σου να κερδίσεις το γυναικείο φύλο θα πάει χαμένη.

 

 
 

Αν ο σκοπός σου είναι να προσελκύσεις το αντίθετο φύλο, θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις τα παρακάτω πιο συνηθισμένα grooming λάθη, τα οποία σύμφωνα με τους πραγματικούς εμπειρογνώμονες, δηλαδή τις γυναίκες, σαμποτάρουν την εικόνα σου.

Εμείς μαζέψαμε μερικές απόψεις γυναικών για το τι ακριβώς κάνεις λάθος όσο αφορά το grooming σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved