Τα λάθη που κάνεις στο grooming σύμφωνα με τις γυναίκες

Όσο ξεροκέφαλος κι αν είσαι, η γνώμη τους έχει άλλη βαρύτητα.

Η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ μεγάλη όταν έρχεται η στιγμή της φροντίδας του εαυτού σου. Η ρουτίνα σου αποτυπώνεται στο DNA σου και πολλές φορές κάνεις τα ίδια και τα ίδια από την εφηβεία. Για παράδειγμα πολλοί άντρες ξυρίζονται με τον τρόπο που τους έδειξε ο πατέρας τους την πρώτη φορά που απαλλάχθηκαν από το εφηβικό ποντικομούστακο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι κάνεις το κάνεις και σωστά.

 

 

Επειδή ξέρουμε πως είναι τρομερά δύσκολο να αλλάξεις κινήσεις τις οποίες κάνεις σχεδόν μηχανικά, χωρίς να τις σκέφτεσαι, επιστρατεύσαμε το μεγάλο όπλο, το δόγμα του σοκ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ειδικός στην αντρική εμφάνιση από την κρίση μιας γυναίκας και αν μάθεις ότι πολλά από αυτά που κάνεις δεν της αρέσουν, θα νιώσεις ένα μικρό σοκ το οποίο θα διαταράξει τη ρουτίνα σου. Θα κάτσεις να σκεφτείς τι κάνεις λάθος και θα ακολουθήσεις επιτέλους μια σωστή συμβουλή. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δεις όλα όσα ενοχλούν τις γυναίκες. 

 

 

Ωραία έμαθες τι ενοχλεί τις γυναίκες, τώρα; Αφού κατανόησες τι κάνεις λάθος τόσα χρόνια, ήρθε η στιγμή να μάθεις και με ποιες συνήθειες μπορείς να τις αντικαταστήσεις. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα τις δεις αναλυτικά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved