Πως θα αποκτήσεις εύκολα το πιο διάσημο κούρεμα του Marlon Brando

Ο Marlon Brando είχε κάποτε το πιο κλασικό ανδρικό κούρεμα όλων των εποχών.

Ο Marlon Brando ήταν ένας ασυμβίβαστος σταρ. Μπορεί το τέλος του να ήταν τραγικό αλλά κατάφερε να ζήσει μια συναρπαστική, κινηματογραφική θα έλεγε κανείς, ζωή.

Έπαιξε μεγάλους ρόλους στην ιστορία του κινηματογράφου, αρνήθηκε να πάρει Όσκαρ, έκανε 11 παιδιά και είδε το γιο του να δολοφονεί τον εραστή της ετεροθαλούς αδερφής του.

 

 

Η υποκριτική του ικανότητα ξεχώρισε και στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Ελληνοαμερικανός Elia Kazan, τη δεκαετία του 1950, με τίτλο A Streetcar Named Desire . Το "Λεωφορείο ο Πόθος", βασισμένο ομότιτλο θεατρικό έργο του Tennessee Williams, θεωρείται μία από τις 15 ταινίες που άλλαξαν την ιστορία του αμερικάνικου κινηματογράφου.

 

 
 

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη την προσωπική του ζωή, στεκόμαστε στο γεγονός ότι το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου τον έχει κατατάξει τέταρτο στη λίστα με τους 25 μεγαλύτερους σταρ όλων των εποχών.

 

 
 

Ο ίδιος όμως ήταν πολύ προσεχτικός με την εμφάνιση του και ένα παραπάνω με τα μαλλιά του. Στην ταινία A Streetcar Named Desire είχε ένα από τα πιο κλασικά και ωραία ανδρικά κουρέματα όλων των εποχών. Μπορεί να φαίνεται κάτι πολύ απλό να πετύχεις αλλά θέλει όμως αρκετή μελέτη.

Αν λοιπόν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ ένα τέτοιο κούρεμα τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις μερικές συμβουλές μας και να βρεις κάποια πολύ ποιοτικά προϊόντα που θα σου χρειαστούν.

Δες εδώ τι ακριβώς θα πρέπει να έχεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved