Τι πρέπει να προσέξεις πριν πάρεις ξυριστική μηχανή

Σκέφτεσαι να απαλλαγείς επιτέλους από το μούσι και βαριέσαι τη διαδικασία με το ξυράφι και το αφρό; Ίσως ήρθε η ώρα για μια ηλεκτρική μηχανή ξυρίσματος.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποφασίσει κάποιος να αφήσει πίσω του τον μουσάτο εαυτό του. Μπορεί να βαρέθηκε να τινάζει κομμάτια σφολιάτας από μέσα του, μπορεί να θέλει να δείξει νεότερος, μπορεί να ζεσταίνεται και στην τελική μπορεί απλά να βαρέθηκε να βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη. 

 

Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος που σε ανάγκασε να πάρεις την απόφαση να εγκαταλείψεις το lumbersexual look, η επιστροφή στο παραδοσιακό ξύρισμα είναι ακόμα πιο δύσκολη απόφαση. Δεν μιλάμε για το ξύρισμα με ζεστή πετσέτα και φαλτσέτα που είναι μια αυθεντική αντρική απόλαυση, αλλά για την αγγαρεία μπροστά στον νιπτήρα. Στους περισσότερους θυμίζει το καταναγκαστικό ξύρισμα κατά τη διάρκεια της θητείας (σε βλέπουμε εσένα που γελάς επειδή ήσουν στο Ναυτικό) και θα ήθελαν μια πιο εύκολη καθημερινή διαδικασία.

 

 

Οι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές δεν είναι αυτό που ήταν ή μπορεί να θυμάσαι από τον πατέρα σου. Κάποτε έμοιαζαν με χλοοκοπτικές, τόσο στον θόρυβο όσο και στην αποτελεσματικότητα, όμως η τεχνολογία έχει κάνει άλματα προόδου από τότε. Ερεθισμοί και ξέμπαρκες τρίχες είναι πλέον παρελθόν με τις περισσότερες ξυριστικές μηχανές να προσφέρουν ένα, όχι τόσο βαθύ ξύρισμα όσο το ξυράφι, αλλά σίγουρα αρκετά κοντά σε οπτικό αποτέλεσμα χωρίς κόπο.

 

 

Στις φωτογραφίες πιο πάνω θα δεις μερικές από τις καλύτερες ηλεκτρικές ξυριστικές τις αγοράς, συμβουλές για πριν την αγορά, αλλά και συμβουλές για τη σωστή τους συντήρηση μετά. Να θυμάσαι ότι ακόμα και οι μηχανές που ισχυρίζονται ότι δεν χρειάζονται συντήρηση, κάπου-κάπου χρειάζονται κι αυτές τη φροντίδα τους. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved