Το beardstache του Henry Cavill στο Mission Impossible επιβιώνει ακόμα

Από όταν ο Tom Selleck πρωταγωνίστησε στο Magnum P.I. είχαμε να δούμε τόσο επιδραστικό μουστάκι.

Οι τάσεις στο grooming χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, αυτές που επιβάλλονται από τον David Beckham επειδή μπορεί να κάνει μόδα κυριολεκτικά τα πάντα και στις επιρροές από την ποπ κουλτούρα. Μερικές φορές είναι και ένας συνδυασμός των δύο κατηγοριών όπως είδαμε με το στυλ του μουσάτου ξυλοκόπου, όμως οι τάσεις που προκύπτουν ως πολιτιστικά φαινόμενα, έχουν μια ξεχωριστή γοητεία από μόνες τους.

Μπορεί οι νεότεροι από εσάς να μην έχουν δει το Magnum P.I., το Miami Vice (το γνήσιο με τη λευκή Testarossa) ή κάποιο άλλο εμβληματικό τηλεοπτικό show από τη δεκαετία του ‘80, όμως εκείνη την εποχή από εκεί έπαιρναν έμπνευση οι άντρες της εποχής. Σε μια εποχή που δεν υπήρχαν memes, αλλά μόνο σκληροτράχηλοι μπάτσοι υπεράνω του νόμου οι οποίοι εκτός από το να τρέχουν με εξωτικά αυτοκίνητα σε ιλιγγιώδεις ταχύτητες, μπορούσαν να επιβάλλουν και τους δικούς τους κανόνες στο grooming τους οποίους οι κοινοί θνητοί άντρες ακολουθούσαν πιστά σαν υπνωτισμένοι. Αν απορείτε γιατί ο πατέρας σας μάζευε τα μανίκια από τα σακάκια πρέπει να ρωτήσετε τον Jon Johnson το γιατί. 

 

 

Δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα του Mission: Impossible Fallout το facial hair του Henry Cavill παραμένει η πιο hot τάση στο grooming, κάτι που σημαίνει πως ήταν πολλά περισσότερα από μερικά χαζοχαρούμενα memes που εξάντλησαν το οξυγόνο τους στον σύντομο χρόνο ζωής που έχουν τα viral φαινόμενα.

Η ανθεκτικότητα του beardstache οφείλεται και στα δύο συστατικά του που δεν ξέρουν από μόδες και τάσεις. Η αξυρισιά και το μουστάκι είναι ταυτόσημα με την αρρενωπή εικόνα άλλων εποχών και ο συνδυασμός τους είναι η απόλυτα σύγχρονη μετενσάρκωσή τους. Η εικόνα που βγάζει το beardstache δεν είναι καθόλου συντηρητική παρά τα παλιά υλικά, είναι η φρέσκια εικόνα της αρρενωπότητας που μπορεί να είναι φροντισμένη και συνάμα ατημέλητη. Όπως ο σύγχρονος άντρας οφείλει να είναι ευαίσθητος και ταυτόχρονα σκληρόπετσος. 

 

 

Στο βίντεο του Carlos Costa θα δεις πώς θα το πετύχεις. τα βήματα είναι πολύ απλά και το μόνο δύσκολο κομμάτι είναι αναμονή για να μεγαλώσουν οι τρίχες στο άνω χείλος, στην περίπτωση που ξεκινάς από λευκό καμβά. Το είναι ένα χαμηλής ανάγκης συντήρησης look ιδανικό για το καλοκαίρι μάλλον δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved