5 κορυφαίες πομάδες για καλοκαιρινά αντρικά look

Εσύ μπορεί να μην τις θέλεις, αλλά το μαλλί σου τις χρειάζεται. 

Απλά τα πράγματα. Βρες μία καλή πομάδα, απαλή, με καλό κράτημα και λάμψη και ολοκληρώνεις το απόλυτο καλοκαιρινό σου look. Είτε αυτό σε θέλει να εμφανίζεσαι με πουκάμισα και γραβάτες, είτε με t-shirts και jeans. Επειδή η καλοκαιρινή πομάδα είναι μεγάλο θέμα και θέλει προσοχή στο τι ακριβώς θα σε βολέψει λόγω της ζέστης, κάναμε μία μικρή έρευνα και σου παρουσιάζουμε πέντε τίμιες καλοκαιρινές επιλογές, που θα βοηθήσουν το styling όσο και αν στάζει ο ιδρώτας.

 

 

Dax Hight Tight Awesome Hold

daxhigh

Προσφέρει δυνατό κράτημα και διάρκεια μέχρι το τέλος της ημέρας. Περιέχει έλαιο καρύδας που βοηθά στην ανάπτυξη μαλλιών και προσθέτει λάμψη, ενώ η λανολίνη που εμπεριέχεται κάνει τα μαλλιά πιο λεία. Την συγκεριμένη πομάδα την εφαρμόζεις στα μαλλιά σου όσο είναι βρεγμένα.

 

Murray’s Superior

murrays superior hair dressing pomade

Η άλλοτε αγαπημένη πομάδα των greasers στην Αμερική, γνωρίζει τις δόξες της και στις ημέρες μας. Είναι αρκετά ευέλικτη και λεία με αποτέλεσμα να σε βολέψει ακόμη και στα πιο απαιτητικά look που ενδεχομένως να έχεις στο μυαλό σου. Ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών, είτε αυτά είναι κοντά είτε πιο μακριά.

 

Suavecito Original

suavecito pomade

Η original εκδοχή της διάσημης πομάδας έχει πιο μεσαίο κράτημα ώστε να μην τσιμεντώνει το μαλλί, ενώ η υδατοδιάλυτη μορφή του θα σε βοηθήσει να το ξεπλύνεις εύκολα χωρίς να αφήσει ασπράκια στα μαλλιά και άλλα κατάλοιπα. Έχει ένα διακριτικό ευχάριστο άρωμα και συνιστάται κυρίως για slick backs χτενίσματα.

 

Cock Grease No X

cock grease no x pomade

Ιδανικό για όσους έχουν λεπτή τρίχα και επιθυμούν ένα πιο διακριτικό και μαλακό look. Το No Χ της Cock Grease έχει ένα υπέροχο άρωμα βανίλιας και ξεχωρίζει τόσο για το κράτημα όσο και την λάμψη που θα προσφέρει στο look. Από τα αγαπημένα των μπαρμπέρηδων.

 

Kingbrown Light Hold

king brown cream pomade 75g open lid 2

Το καλό με την Kingbrown είναι πως ανήκει στις κρεμώδεις πομάδες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και την καλύτερη εφαρμογή αλλά και τον εξίσου καλύτερο καθαρισμό. Έχει μαλακό κράτημα και άρωμα που συνδυάζει λεμόνι και σανδαλόξυλο, ενώ η κρεμώδη υφή της κάνει την πομάδα ιδανική για όσους έχουν λεπτή τρίχα. Αρκεί ένα ξέβγαλμα με νερό για να την βγάλεις από το κεφάλι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved