Μούσι: 7 tips για εσένα που διστάζεις ακόμα να το αποκτήσεις

Όσο δημοφιλές κι αν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια υπάρχουν ακόμα μερικοί εκεί έξω που έχουν τις αμφιβολίες τους για το αν πρέπει να το επιχειρήσουν, αν είσαι ένας από αυτούς αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν.

Ίσως ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας για να μπει στον μαγικό κόσμο της γενειάδας είναι η αναμονή μέχρι να μακρύνουν αρκετά τα γένια ώστε να τους δώσεις ένα σχήμα που να μην θυμίζει απεριποίητο χίπη. Δυστυχώς σε αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή.  

 

Μια υπομονή, και επιμονή, που αξίζει να δείξεις από τη στιγμή που το τελικό αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να αποδώσει καρπούς μετά από μερικές εβδομάδες. Το αισθητικό κομμάτι της γενειάδας είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικό, όμως το αντικειμενικό χαρακτηριστικό που ακολουθεί τον κάτοχο ενός καλοφροντισμένου μουσιού είναι η αρετή της υπομονής και αυτό είναι κάτι που εκτιμάται δεόντως από τις γυναίκες. Ξέρουν ότι έχουν απέναντί τους έναν άντρα που είναι διατεθειμένος να δεσμευτεί σε έναν σκοπό, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα περιμένει για να δει τα αποτελέσματα. 

 

 

Στην πορεία για να αποκτήσεις το μούσι των ονείρων σου θα πρέπει να θυμάσαι ότι πρέπει να έχεις ρεαλιστικό όνειρο. Τα γονίδια θέτουν τα όρια της φαντασίας και γνωρίζοντάς τα δεν θα απογοητευτείς γρήγορα.  Στις gallery πιο πάνω θα βρεις όλα τα tips που χρειάζεσαι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved