Πώς θα αποκτήσεις το δέρμα που είχες πριν από το lockdown;

Ναι, τότε που όλα ήταν πιο απλά.

Το δέρμα του άντρα δεν είναι απλή υπόθεση, είναι το ίδιο πολύπλοκη φάση όσο και της γυναίκας. Όποιος έχει μείνει στην ιδέα πως ο άντρας δεν είναι πρέπον να προσέχει τον εαυτό του τότε πρέπει να σταματήσει να διαβάζει αυτό το άρθρο.

Πριν από το Lockdown είχα συνηθίσει να περιποιούμαι περισσότερο τον εαυτό μου. Αυτό είναι ένα γεγονός.

Εδώ θα βρείς μερικά από τα καλύτερα κρεμώδη after shave:

Μία το ότι έπρεπε να πάω στο γραφείο και μία το ότι μετά από το γραφείο συνήθως θα έβγαινα με φίλους, όλα αυτά με έκαναν να θέλω να προσέχω λίγο παραπάνω το δέρμα μου.

Ποια ζώδια θέλουν να επιστρέψουν στο γραφείο απεγνωσμένα;

 

Το δέρμα του άντρα είναι ακριβώς όπως και η ψυχή του. Θέλει κάθε μέρα από ένα μικρό δώρο για να ανθίσει και να μην μαραθεί και τελικά να καταλήξει να μοιάζει σαν παλιά ταπετσαρία σπιτιού.

Αυτό που έκανα εγώ είναι κάθε φορά μετά από το ξύρισμα πάντα έβαζα μία ενυδατική κρέμα για να το βοηθήσω να ανασυνταχθεί. Φυσικά πριν βγω έξω, ακόμη κι αν ήταν χειμώνας, έβαζα αντιηλιακό, τις πιο ηλιόλουστες μέρες.

Σου βρήκαμε πως θα πηγαίνεις στο γραφείο από τη νέα χρονιά

 

Είναι πολλοί οι μικροί τρόποι που μπορείς να το κάνεις να φαίνεται σαν καινούριο. Το δέρμα είναι κάτι το πολύ βασικό για τον άνδρα κι αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Στο δέρμα αντανακλάται και το πόσο προσέχει τον εαυτό του.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι θα χρειαστείς για ένα καλύτερο δέρμα:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved