Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις (ή να πάρεις) σαπούνι προσώπου;

Νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτείς λίγο…

Όταν λέω τις λέξεις «σαπούνι προσώπου» νομίζω ότι σκέφτεσαι κάποια χοντροκομμένη μπάρα σαπουνιού που κάνει το δέρμα και τον ανδρισμό σου να τρίζει από καθαριότητα. Sadly, δεν εννοώ αυτό, το αντίθετο μάλιστα. Όταν μιλώ για σαπούνια προσώπου εννοώ τα τζελ και τους αφρούς που καθαρίζουν το δέρμα και τα μούσια σου (αν τα έχεις) στο τέλος μίας ημέρας. Αν ήδη υπάρχει ένα τέτοιο προϊόν στο μπάνιο σου, σήμερα θα κάνω challenge την επιλογή σου παρουσιάζοντας εδώ μερικά από τα καλύτερα σαπούνια προσώπου τα οποία «κλέβουμε» συχνά ακόμα και εμείς τα κορίτσια από τους αδελφούς ή τους καλούς μας.

plisimno

Αν δεν χρησιμοποιείς σαπούνι προσώπου τότε με λύπη θα σε πληροφορήσω ότι το δέρμα σου δεν είναι αυτοκαθαριζόμενο, ότι όχι, το ότι πλένεσαι με σαμπουάν παντού δεν είναι το ίδιο και ότι πρέπει να μπει ένα τέτοιο προϊόν στη ζωή σου. Γιατί; Γιατί όχι μπρο; Το ότι θα έχεις ένα σαπούνι για το πρόσωπο και τα μούσια μόνο κουλ μπορεί να σε κάνει. Δεν απαιτεί άπειρο χρόνο, δεν σε ταλαιπωρεί και αν δεν θέλεις μην βάλεις κρέμα μετά, οι επιλογές που σου έχω παρακάτω δεν θα κάνουν το δέρμα σου να «τραβάει» και να σε ενοχλεί.

Για να καταλάβεις, με καθημερινή χρήση, τα παρακάτω σαπούνια προσώπου μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις πιο γοητευτικός, να νιώθεις ότι κάτι έκανες για τον εαυτό σου και πραγματικά να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου σε σημείο που ακόμα και οι μπρο σου θα αναρωτιούνται τι έκανες και είσαι τόσο φρέσκος. Άκουσέ με λοιπόν και ρίξε μία ματιά παρακάτω…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved