Τριχόπτωση; Ώρα να την αντιμετωπίσεις!

Δράσε γρήγορα και σώσε τα μαλλιά σου πριν να είναι αργά.

Αν βλέπεις τα μαλλιά σου να αραιώνουν επικίνδυνα και δεν έχεις πάρει τα μέτρα σου, υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι να μοιάζεις καρμπόν στον Bruce Willis και προφανώς, να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση σου. Το δεύτερο είναι να μην έχεις μάθει ακόμα πόσο εύκολο και απλό είναι να απαλλαγείς οριστικά από τον εφιάλτη της τριχόπτωσης. Και μάλιστα, εν μέσω καραντίνας!

Μπορεί λοιπόν ο Bruce να δείχνει εξαιρετικός ακόμη και χωρίς μαλλιά αλλά αυτό δε συμβαίνει και με όλους τους star του Hollywood. Μια σύγκριση σε παλιότερες και πιο πρόσφατες φωτογραφίες των Kevin Costner και Billy Bob Thornton είναι αρκετή για να καταλάβεις πως όχι μόνο δεν συμβιβάστηκαν με την τριχόπτωση αλλά αντίθετα, κατάφεραν να την νικήσουν. Πως; Με τη μεταμόσχευση μαλλιών!

                      1111111111

Ίσως δεν το γνωρίζεις αλλά σήμερα, η μεταμόσχευση μαλλιών DHI είναι μια προσιτή και απόλυτα ασφαλής διαδικασία που προσφέρει 100% φυσικό αποτέλεσμα, για πάντα. Αυτό σημαίνει πως τα νέα μαλλιά θα μείνουν υγιή και στη θέση τους μέχρι να γεράσεις. Με λίγα λόγια, αντίο τριχόπτωση!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Διάγνωση: Κάνε το πρώτο βήμα!

Ξεκινάμε από τα βασικά. Αν περιμένεις να χάσεις όλα τα μαλλιά σου για να ασχοληθείς με το πρόβλημα τότε το θα χάσεις το παιχνίδι από τα αποδυτήρια. Η σωστή διάγνωση της τριχόπτωσης είναι το πρώτο βήμα για την αποτελεσματική θεραπεία της. Μάλιστα, λόγω lock down και περιοριστικών μέτρων, τώρα η διάγνωση τριχόπτωσης DHI προσφέρεται και online μέσω WhatsApp, Viber ή Zoom, από την ασφάλεια του σπιτιού σου! Το DSA της DHI είναι το μοναδικό Διαγνωστικό Σύστημα Τριχόπτωσης που συνδυάζει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες στην Τριχολογία, την Δερματολογία και την Ψυχολογία. Με τη διάγνωση, θα εξεταστούν όλοι οι παράγοντες που επηρεάζουν την τριχόπτωση- όπως η διατροφή, η γενετική προδιάθεση, η ψυχολογία και το περιβάλλον- και με βάση τα αποτελέσματα, θα καθοριστεί το κατάλληλο πλάνο θεραπείας.

trixoptwsi1

Μαλλιά για πάντα με Μεταμόσχευση Μαλλιών

Τα τελευταία χρόνια, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει αναδειχθεί σε κορυφαία θεραπεία για όσους πάσχουν από τριχόπτωση. Οι σύγχρονες τεχνικές, που εκτελούνται με ασφάλεια από άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, έχουν πλέον αντικαταστήσει τις παλαιότερες που ήταν πιο πολύπλοκες, χωρίς να προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σήμερα, όποιος θέλει να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, έχει τρεις επιλογές: Την τεχνική FUT- Strip, την τεχνική FUE και την Direct Hair Implantation.

Σε αντίθεση με τις δυο παλαιότερες, η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation, δεν περιλαμβάνει ουλές και ράμματα ενώ η εμφύτευση γίνεται απευθείας από τη δότρια στη λήπτρια περιοχή- τρίχα προς τρίχα- χωρίς τη δημιουργία υποδοχών.

Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγες μόλις ώρες, είναι εντελώς ανώδυνη και εκτελείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας ενώ ο ασθενής, μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και τις καθημερινές του δραστηριότητες την επόμενη μέρα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και έτσι, κανείς δε μπορεί να καταλάβει πως έχει πραγματοποιηθεί μεταμόσχευση μαλλιών.

Σήμερα, η Direct Hair Implantation θεωρείται η κορυφαία και πιο μοντέρνα τεχνική στον κόσμο ενώ εκτελείται μόνο από έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους γιατρούς που έχουν πιστοποιηθεί από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου (London Hair Restoration Training Academy).

trixoptwsi3

Πρόληψη: Μπορείς να τα σώσεις!

Σε κάποιες περιπτώσεις, η πρόληψη μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια και να περιορίσει θεαματικά την απώλεια μαλλιών, πριν να είναι αργά. Άλλωστε, η τριχόπτωση είναι μια συστημική νόσος και η αντιμετώπιση της απαιτεί συστημική και ολιστική προσέγγιση. Έτσι ακριβώς λειτουργεί το νέο σύστημα πρόληψης τριχόπτωσης DHI Anagen, το νέο σύστημα της DHI που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας και κάθε βαθμίδας τριχόπτωσης, προσφέροντας εξατομικευμένη θεραπευτική πρόταση για κάθε ασθενή, με μετρήσιμα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, το DHI Anagen, περιλαμβάνει:

  • Μια σειρά Αυτόλογων Θεραπειών Πλάσματος (PRP)
  • Χρήση ειδικών προϊόντων για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών- όπως σαμπουάν και αντιοξειδωτικές λοσιόν
  • Ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς για όσους ασθενής το έχουν ανάγκη
  • Συμβουλευτική και συνεχής παρακολούθηση από έμπειρο Διατροφολόγο

Το DHI Anagean αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους ακαδημαϊκούς και παγκοσμίου φήμης επιστήμονες και είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης και θεραπείας της τριχόπτωσης.

  hair22

 DHI: Το αποτέλεσμα μετράει!

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 στο Palo Alto της California από τον Κωνσταντίνο Γιώτη, που έχει χαρακτηρισθεί ως “ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο της μεταμόσχευσης μαλλιών.”

Σήμερα, με 75 κέντρα σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 250.000 ικανοποιημένους ασθενείς, η DHI είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον χώρο της διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας της τριχόπτωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα που αφορούν την τριχόπτωση, επικοινωνήστε μόνο με τους ειδικούς της DHI.

 

DHI Αθήνας

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30, Νέος Κόσμος

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 9211630

Email: info@dhiglobal.com

Website: www.dhi.gr

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved