To Monkey Tail Beard είναι η νέα τάση στο grooming που δεν ζήτησε κανείς

Ξεκίνησε πέρσι ως ένα αστείο του Mike Fiers, pitcher στην ομάδα baseball των Oakland Athletics και φέτος το Instagram ανέλαβε να το κάνει viral.

Λίγο το αίσθημα της απαλεψιάς λόγω εγκλεισμού, λίγο η ασφάλεια ότι δεν μας βλέπει άνθρωπος, οδήγησε πολλούς από εμάς σε πειραματισμούς με τα ψαλίδια και τα ξυριστικές μηχανές. Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ήταν δικαιολογία τα κλειστά κουρεία, απλά θέλαμε να βρούμε μια δημιουργική απασχόληση παίζοντας με την εικόνα μας. Μετά τα ξυρισμένα κεφάλια, τα περίεργα μουστάκια και τις κομμένες με χασαπομάχαιρο αφέλειες, ήρθε κάτι ακόμα χειρότερο. Όπως κάθε viral φαινόμενο στα social media, έτσι κι αυτό ξεκίνησε με τη μορφή του challenge. Εντάξει να σε προκαλέσει κάποιος αλλά γιατί να ξυριστείς έτσι;

Το Monkey Tail Beard πήρε το εύγλωττο όνομά του από την ομοιότητα που έχει η γενειάδα με την κουλουριασμένη ουρά της μαϊμούς. Όλοι ελπίζαμε πως το 2021 θα είναι σημαντικά καλύτερο, αλλά τετοια trends μας κάνουν να ανησυχούμε για ένα ολοένα και πιο δυσοίωνο μέλλον. Σας θερμοπαρακαλούμε, αν σας προκαλέσει κάποιος φίλος σας να ξυριστείτε έτσι, μην ενδώσετε. Στο επόμενο βήμα ψάξτε για νέους φίλους είναι πολύ πιθανό να μην έχετε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved